THY Euroleague'de Fenerbahçe Doğuş, CSKA Moskova'yı deplasmanda yıktı: 93-95

THY Euroleague'de Fenerbahçe Doğuş, CSKA Moskova'yı deplasmanda yıktı: 93-95
Fenerbahçe Doğuş, CSKA Moskova deplasmanında son topla maçı 93-95 kazanarak dev bir zafere daha imza attı.AVRUPA'DA 5. GALİBİYETTHY Euroleague'de normal sezonun 8. maçında temsilcimiz normal süresi 83-83 biten karşılaşmayı Nicola...

Fenerbahçe Doğuş, CSKA Moskova deplasmanında son topla maçı 93-95 kazanarak dev bir zafere daha imza attı.

AVRUPA'DA 5. GALİBİYET

THY Euroleague'de normal sezonun 8. maçında temsilcimiz normal süresi 83-83 biten karşılaşmayı Nicola Melli'nin son saniye dokunuşuyla parkeden 95-93 galip ayrıldı ve Avrupa'da 5. maçını kazandı.

Nefes kesen mücadelenin normal süresi 83-83 beraberlikle biterken Fenerbahçe Doğuş ilk çeyreğini 27-16, ilk devresini ise 46-41 önde kapattığı maçta ev sahibinin baskısıyla oyuna denge getirmesine engel olamadı. Buna rağmen Zeljko Obradovic’in öğrencileri oyunu rakibe vermezken CSKA Moskova’ya Euroleague’de bu sezonki ikinci yenilgisini tattırmayı başardı.

Zorlu karşılaşmada maçın oyuncusu seçilen Jan Vesely, 31 sayı ve 5 ribaundla karşılaşmaya damga vurdu. Galibiyeti getiren sayıyı kaydeden Nicola Melli ise 11 sayıyla oynadı. Brad Wanamaker ve Kostas Sloukas’ın 9’ar asisti ise galibiyette çok büyük rol oynadı. Bu sezon Avrupa sahnesinde evinde ilk kez yenilen ev sahibinde ise Sergio Rodriguez’in 20, Nando De Colo’nun ise 18 sayısı mağlubiyeti önlemeye yetmedi.

Etiketler :