Temsili mezarla belediyeyi protesto etti!

Temsili mezarla belediyeyi protesto etti!
Zonguldak'ta yaşayan 38 yaşındaki Korhan Kayhan, 3 gün önce işyerinin önünde patlayan su borusunu tamir eden belediyenin söktükten sonra yerine döşemediği parke taşlarıyla temsili mezar yapıp duruma tepki gösterdi.

Zonguldak'ta yaşayan 38 yaşındaki Korhan Kayhan, 3 gün önce işyerinin önünde patlayan su borusunu tamir eden belediyenin söktükten sonra yerine döşemediği parke taşlarıyla temsili mezar yapıp duruma tepki gösterdi.

Meşrutiyet Mahallesi’nde, esnafın yoğunlukta olduğu Fevzipaşa Caddesi’nde 3 gün patlayan su borusu belediye ekiplerince tamir edildi. Ancak sökülen parke taşları yerine konulmadı.

Korhan Kayhan, işyerinin önündeki parke taşlarıyla temsili mezara yaparak belediyeye tepki gösterdi.

Çalışma yapılan yerin terafını parke taşlarıyla çeviren Kayhan, ‘Ruhuna Fatiha’ yazılı mezar taşı da koydu. Korhan Kayhan, belediyeye tepkisini esprili bir şekilde göstermek istediğini anlatarak şöyle konuştu:

“Tamirin ardından, oradaki parke taşlarıyla yolu kapatmadılar. Dolayısıyla bu parke taşlarıyla orayı çevreleyerek belediyenin hizmetini mezara gömdüm. Caddeden geçen vatandaşlar, müşterilerim, ‘Burada mezar mı var?’ diye soruyor. Benim buradaki amacım belediyeye küçük esprili bir tepki vermekti. Biz 3 gündür buranın kapatılmasını istedik. Ama gelip de şuradaki 2 tane taşı koymadı.”

Cadde üzerinde bulunan mezara çok şaşırdıklarını ifade eden yoldan geçen vatandaşlar ise, belediyeye tepki amaçlı yapıldığını öğrenince, “Çok iyi olmuş” dediler.

Etiketler :