Tekirdağ Çorlu'da İmam Hatip'te müdür yardımcısı dayağından kaçan çocuk büfeye sığındı!

Tekirdağ Çorlu'da İmam Hatip'te müdür yardımcısı dayağından kaçan çocuk büfeye sığındı!
Çorlu İmam Hatip Ortaokulunun müdür yardımcısı tarafından dövüldüğünü öne süren 13 yaşındaki öğrenci, okulun yanındaki büfeye sığınarak, “Artık dayanamıyorum, polisi arar mısın" diyerek büfeciden yardım istedi.Evrensel’den...

Çorlu İmam Hatip Ortaokulunun müdür yardımcısı tarafından dövüldüğünü öne süren 13 yaşındaki öğrenci, okulun yanındaki büfeye sığınarak, “Artık dayanamıyorum, polisi arar mısın" diyerek büfeciden yardım istedi.

Evrensel’den Eylem Nazlıer ve Meryem Koçer’in haberine göre sekizinci sınıf öğrencisi M.E.A., müdür yardımcısı Abdullah Nuri Yeşildal tarafından dövüldü. Durum, çocuğun okulun yakınındaki büfeye sığınmasıyla ortaya çıktı.

Büfenin sahibi Sediye Selçuk şunları anlattı:

“Yüzünü görür görmez ‘Kiminle kavga ettin sen?’ dedim. O da ‘Abla Abdullah hoca dövdü’ dedi. Yalvarmasına rağmen çocuğu dövmeye devam etmiş. Boynunda kızarıklık ve kafasında da üç tane şişlik vardı. Abdullah hocanın sürekli öğrencileri darp ettiğini, çocukların ondan korktuğunu söyledi. ‘Abla artık dayanamıyorum ne olacaksa olsun, polisi arar mısın’ dedi. Ben de aradım. Polis geldi ve öğrenciyi götürdü.”

Selçuk şöyle devam etti:

“Okulda sadece müdürün odasında kamera yokmuş. Öğrencileri müdür odasında dövüyorlarmış. Birçok öğrenci, adı geçen müdür yardımcısının sürekli şiddet uyguladığını ve ondan çok korktuklarını anlatmıştı.”

BABA "İMAM HATİPLERİ KARALANMASIN" DİYE KONUŞMAMA KARARI ALMIŞ!

Dayak mağduru çocuğun babası Yusuf A. dayak olayını kabul ederek, durumun yargıya taşındığını ancak "imam hatip okullarının karalanacağı" kaygısıyla konuşmama kararı aldığını söyledi.

Çorlu İmam Hatip Ortaokulu ise telefonlara yanıt vermedi.

DİĞER MÜDÜR YARDIMCISINDAN TEHDİT

Durumu sosyal medya hesabı üzerinden duyuran büfe sahibi Sediye Selçuk’un kızı, okulun bir diğer müdür yardımcısı tarafından uyarıldıklarını aktardı.

Müdür yardımcısı paylaşımın altına şöyle yazmış:

“Ben de bu okulun müdür yardımcılarındanım. Olayla ilgili emniyet ve adliyeye bilgi verdik. Sizin bu şekilde sosyal medyada okulun adını vererek bu mesajları yaymaya devam etmenizin kuruma zarar vermesinden dolayı hakkınızda suç duyurusunda bulunacağız. Resmi olarak gerekenler yapılmazsa sesinizi duyurun ancak resmi işlemlere rağmen bu şekilde tam olarak bilmediğiniz bir olayı toplumsal bir infial başlatmak amacıyla yapıyorsanız. Resmi makamlara gerekeni iletiriz.”

Etiketler :