Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi başarılarını 'Kent & Başkan Ödülü' ve Marmara birinciliğiyle taçlandırdı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi başarılarını 'Kent & Başkan Ödülü' ve Marmara birinciliğiyle taçlandırdı
Hayata geçirdiği dev projelerle ses getiren ve belediyecilik hizmetlerinde örnek olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ulusal çapta aldığı ödüllere bir yenisini daha ekleyerek başarısını sürdürdü.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği Altın Karınca Ödülü, MİARGEM Etkin Belediye Proje Yarışması 1'incilik Ödülü, SODEM Proje Ödülü ve KalDer Kurumsal Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız ödülünün ardından Kent & Başkan Ödülü'nü de alarak kaliteli hizmet misyonunu bir kez daha taçlandırmış oldu.

Kent & Başkan Dergisi tarafından Türkiye genelinde online olarak yapılan anketin sonuçlarına göre, büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyelerine, farklı kategorilerde ödüller verildi. Hizmet, yatırım ve projeleriyle Tekirdağ'ı her geçen yıl daha yaşanılabilir bir kent haline getiren Büyükşehir Belediyesi, Kent & Başkan Dergisi tarafından Marmara bölgesinin en başarılı belediyesi olarak değerlendirildi ve bu başarısından dolayı Kent & Başkan Ödülü'ne layık görüldü.

Türkiye'nin 7 bölgesinden büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Kent & Başkan 2018 Ödül Töreninde, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak adına, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Kent & Başkan Ödülü'nü Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici'nin elinden aldı.

Ödül töreni sonrasında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, "Türkiye'nin dört bir yanından yerel yönetim temsilcilerinin bulunduğu bir platformda, Tekirdağ'ımız ve Başkanımız Sayın Kadir Albayrak adına aldığımız bu ödül bizler için çok gurur verici. İnternet üzerinden düzenlenen ankete katılarak bizlere oy veren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. En büyük destekçimiz olan halkımızdan aldığımız güçle her alanda en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz" dedi.

Ödül hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, "Yeni kurulan bir Büyükşehir Belediyesi olmamıza rağmen kısa zamanda önemli işler başardık. Almış olduğumuz ödüller hizmet, yatırım ve projelerimizin başarısının en somut göstergesidir. Bu ödülün alınmasında emeği geçen personelimize ve bizleri bu göreve getiren Tekirdağ halkına kurumumuz adına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemlerde yapacağımız hizmet ve projelerle ulusal ve uluslararası platformlarda daha nice ödüllerin ve başarıların mutluluğunu halkımızla birlikte yaşamayı ümit ediyorum," ifadelerini kullandı.

Etiketler :