TBMM'de gece programında değişiklik! Kılıçdaroğlu, söz hakkı verilmediği için katılmıyor!

TBMM'de gece programında değişiklik! Kılıçdaroğlu, söz hakkı verilmediği için katılmıyor!
TBMM'de gece yapılacak programda değişiklik yapıldı. Protokol konuşmaları programdan çıkarıldı. Sadece Cumhurbaşkanı ve TBMM Başkanı konuşacak. CHP lideri Kılıçdaroğlu, söz hakkı verilmediği için katılmama kararı aldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gece yapılacak programında son anda değişikliğe gidildi. Parti liderlerinin protokol konuşmaları programdan çıkarıldı. Sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı Kahraman konuşacak. Bu gelişme üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, söz hakkı verilmediği için katılmama kararı aldı.

Programın değiştiğinin öğrenilmesinden sonra Kılıçdaroğlu, muhalefet kulisindeki CHP'li milletvekillerine şunları söyledi: "AKP'ye oy verenlere seslenmemden ve gerçekleri anlatmamdan korkuyorlar. Beni konuşturmamak İçin sürekli program değiştiriyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar halka ulaşacak ve gerçekleri anlatacağız. Bu 15 Temmuz şehitleri ve gazilerine borcumuzdur."

"AKP'ye oy verenlere seslenmemden ve gerçekleri anlatmamdan korkuyorlar. Beni konuşturmamak İçin sürekli program değiştiriyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar halka ulaşacak ve gerçekleri anlatacağız. Bu 15 Temmuz şehitleri ve gazilerine borcumuzdur."

TBMM gece programında 02.32'de MEcliste GRubu bulunan partilerin liderlerin de konuşmaları planlanmıştı. Ancak yeni yayınlanan programda bunun çıkarıldığı görüldü.

İŞTE TBMM GECE PROGRAMI

Etiketler :