Tarkan'a kötü haber! Şarkının çalıntı olduğu ispatlandı!

Tarkan'a kötü haber! Şarkının çalıntı olduğu ispatlandı!
MESAM, Tarkan'ın "Beni çok sev" adlı parçasının çalıntı olduğunun ispatlandığını duyurdu.

Ses sanatçısı Onur Akay, Megastar Tarkan’ın çalıntı olduğu iddia edilen ‘Beni Çok Sev’ şarkısı ile ilgili, MESAM Teknik Bilim Kurulu'nun iki şarkı ile ilgili kararını açıkladığı belgeyi paylaştı. Şarkının Ayşe Mine'nin 30 yıl önce söylediği 'Ellerim Uğurlar' isimli şarkıdan çalıntı olduğu ispatlandı.

TARKAN O ŞARKIDAN ÖDÜL ALMIŞTI

Sözcü'de yer alan habere göre, MESAM asıl üyesi Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Tarkan’ın Altın Kelebek’te ‘Yılın Şarkısı’ ödülüne layık görülen şarkısı ‘Beni Çok Sev' hakkında bir belge paylaştı.

Instagram adresinden, MESAM Teknik Bilim Kurulu'nun iki şarkı ile ilgili kararını açıkladığı belgeyi paylaşan Akay, “Tarkan'ın okuduğu ‘Beni Çok Sev' isimli şarkının, Ayşe Mine'nin okuduğu ‘Ellerim Uğurlar' isimli şarkıdan çalıntı olduğu iddiası hakkında, MESAM Teknik Bilim Kurulu kararını verdi. Kurul, aynı olan bölümlerin eserlerin ana teması olduğunu tespit etmiştir. ‘Ellerim Uğurlar' isimli şarkının bestecisi Cengiz Tekin'in, bestesi Serkan İzzet Özdoğan'a ait olan ‘Beni Çok Sev' isimli eserdeki pay oranın belirlenmesi için tarafların aralarında anlaşması veya yargı yoluna başvurmaları gerektiğine karar vermiştir.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :