Tarikatlar birbirine girdi: Cübbeli ile Nurullah arasında "Muaviye" kavgası

Tarikatlar birbirine girdi: Cübbeli ile Nurullah arasında "Muaviye" kavgası
Tarikatlar birbirine girdi. Tarikatlar arasındaki "rant kavgası" kızıştı. Cübbeli Ahmet, "Muaviye'ye 'FETÖ'cü diyemezsin" derken, Fatih Nurullah ise "Kimsin ulan sen" yanıtını verdi."MUAVİYE KAVGASI"İsmailağa Cemaati’nden Cübbeli...
Tarikatlar birbirine girdi. Tarikatlar arasındaki "rant kavgası" kızıştı. Cübbeli Ahmet, "Muaviye'ye 'FETÖ'cü diyemezsin" derken, Fatih Nurullah ise "Kimsin ulan sen" yanıtını verdi.

"MUAVİYE KAVGASI"

İsmailağa Cemaati’nden Cübbeli Ahmet ile Uşşaki Tarikatı Lideri Fatih Nurullah'ın, ‘Muaviye’ kavgası büyüdü. Cübbeli Ahmet, "Muaviye'ye 'FETÖ'cü diyemezsin" derken, Fatih Nurullah ise "Kimsin ulan sen" diye cevap verdi.

CÜBBELİ: BÖYLE TARİKAT MI OLUR?

Cübbeli, cezaevindeyken kendisini ziyarete gelen Fatih Nurullah ile görüşmediğini söyledi. Fatih Nurullah'ın Muaviye'yi "FETÖ"ye, Şam'ı Pensilvanya'ya benzetmesine” kızan Cübbeli, "Böyle şeyhlik mi olur, böyle tarikat mı olur, böyle tasavvuf mu olur, şeriatsız, dinsiz, tarikat mı olur" dedi, "Millet bunlara mürit oluyor" diye kızdı.

FATİH NURULLAH: KİMSİNİZ ULAN SİZ?

Cübbeli'nin sözlerine ise Fatih Nurullah, son sohbetinde isim vermeden yanıt verdi. Nurullah, "Kimsiniz ulan siz, hangi dinin sahibisiniz, nasıl bir meşrebiniz var, nasıl bir itikadınız var sizin yazıklar olsun" diye konuştu. İsim vermeden İsmailağa'ya ve Cübbeli'ye "terbiyesizler", "hayasızlar", "müptezel alimler" sözleriyle yüklenen Nurullah, İsmailağa'nın peygambere muhalif olduğunu ifade etti. Nurullah, "Benim işim ahireti kazanmak, benim işim para kazanmak, cukkalamak, sağı solu yontmak değil" diyerek Cübbeli'ye göndermede de bulundu.

Etiketler :