Tarihi fark sonrası Ersun Yanal'dan istifa tepkilerine açıklama geldi

Tarihi fark sonrası Ersun Yanal'dan istifa tepkilerine açıklama geldi
Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal Akhisar Belediyespor'a kaybedilen 6-1'lik maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ligin 8. haftasında Akhisarspor'a 6-1 yenildikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu. Yanal, 'Taraftarlar istifa isteklerine ne yanıt vereceksiniz biçiminde' soruya 'Yarın yönetim kuruluyla toplantı yapıp kararı vereceğiz.' dedi.

İŞTE YANAL'IN AÇIKLAMALARI

"Bu sonuçlar Trabzonspor'a kurmak istediğimiz oyuna takıma uygun skorlar değil. Biz büyük takımız, öyle oynamak gerekiyor.Yönetimle birbirimize olan güvenimiz ve iletişimimizde bir sorun yok. Hep birlikte oturup konuşup gereken kararları almalıyız.Birbirimize olan inancımız ve güvencimizin sonsuz derecede olduğu bir diyalogla sorunların çözüleceğine inanıyorum."

"33-34 senedir şampiyon olamıyor"

"Trabzonspor 33-34 senedir şampiyon olamıyor. Bunun yarattığı gerginlik var. 43 kez bu süreçte hoca değişikliği olmuş.Türkiye'de bu gibi durumlarda hemen sonuç almak isteniyor. Hemen sonuç almak da bu konularda oldukça maliyetlidir."

TARAFTARLARDAN ERSUN YANAL'A TEPKİ 

İşte sosyal medyada yapılan bazı yorumlar:

"Akhisar, Trabzon'a plaka yaptı. Tarihin en iyi kadrosuyla bu yenilgiyi alan Ersun Yanal'ın yerine kim olursa olsun, en kötü şu an ilk 5 içindeydi."

"Ersun Yanal şapkadan tavşan çıkartmak istiyordu, stoperden sol bek, sol bekten stoper çıkartmak istersen olacağı buydu."

"Ersun Yanal tarihi tersten yazıyor..!"

"Ersun Yanal kovulup milli takıma konmak istiyor net!"

"Ersun Yanal Trabzonspor'a Fenerbahçe'den gönderilmiş ajan olduğu o kadar belli ki, bu takıma top oynatamamak büyük başarı."

"Sonunda plakayı tersten de gördük, daha dibi neresi merak ediyorum."

"Trabzonspor hocasız çıksa yeneceği takımdan hocayla çıkıp 6 yemeyi başardı. Başarının adı Ersun Yanal."

Etiketler :