Tarantino: Thurman'a ben tükürdüm!

Tarantino: Thurman'a ben tükürdüm!
"Thurman'a elbette ben tükürdüm, bunu başka kim yapacaktı ki?"

Taciz iddialarının ulaştığı son yer Holywood oldu. Skandal zincirini büyüten dev film sektöründe Uma Thurman'ın Kill Bill filmine ilişkin açıklamaları ise olay yarattı. Ünlü yönetmen ve senarist Quentin Tarantino ise Thurman'ın açıklamalarına karşılık verdi.

Thurman'ın Kill Bill filminde suratına tükürüldüğü ve boğazının zincirle sıkıldığı sahneleri aslında Tarantino'nun gerçekleştirdiğini anlatması üzerine yönetmen yanıt verdi: ''Elbette ben tükürdüm. Başka kim tükürecekti ki? Ona durmadan tükürülmesine izin veremezdim. Başkası isabet ettiremeyip işleri uzatırdı. İnsanlara tükürmek zor bir iştir.''

"THURMAN İSTEDİ"

Üne kavuştuğu Quentin Tarantino'nun filmlerinin yapımcısı Harvey Weinstein hakkındaki cinsel saldırı skandalı hakkında ilk kez açıklamalarda bulunan oyuncu Uma Thurman'ın Tarantino ile set deneyimlerine dair anlattıklarına yanıt geldi. Efsane yönetmen, Kill Bill 1-2'nin çekimleri sırasında Thurman'ın yüzüne tükürme sahnesini bu işi en kolay ve isabetli yapabilecek kişi olduğu için üstlendiğini, Thurman'ın boğazının zincirle sıkılması sahnesinde ise bu işi üstlenmesini bizzat aktrisin istediğini öne sürdü.