Tarafsız kullanıcı yorumlarının güvenilir sitesi kullananlar.com.tr

Tarafsız kullanıcı yorumlarının güvenilir sitesi kullananlar.com.tr
Teknoloji hızla ilerledikçe tüketicilerin alışkanlıkları buna paralel olarak değişmektedir

Teknoloji hızla ilerledikçe tüketicilerin alışkanlıkları buna paralel olarak değişmektedir. Kullanıcılar bir ürünü satın almadan önce ürünle ilgili doğru, tarafsız ve gerçek kullanıcı yorumlarını aramakta ve güvenilir sitelerde kendi yorumlarını paylaşmaya başlamıştır. Bu alanda çok fazla site olmasına rağmen aralarından çok azı tüketiciler tarafından kabul edilmiştir.

Tarafsız kullanıcı yorumları paylaşımında Türkiye’nin sayılı güvenilir sitelerinden olan kullananlar.com.tr kendi alanında fark yaratarak 5 yıldan uzun süredir kullanıcılara doğru bilgi vermektedir. Kullananlar, ürünler hakkında yorumlarını ilgili ürünün altına yazabilir, sorularını diğer kullanıcılara sorarak birinci ağızdan ürün deneyimi bilgilerine ulaşabilir. Sitede 7 binden fazla ürün yer almakta, her gün düzenli olarak eklenen ürünler ile bu sayı artmaktadır. Her ürünün bilgilendirmesinde içerik, yararları ve özellikleri gibi genel ve detaylı bilgilerinin yer aldığını görüyoruz. Ürünle ilgili fiyat bilgisi, yan etkileri gibi bilgiler de yer almaktadır. Tüm bu bilgiler ve kullanıcı yorumları dışında, sitenin bu ürünleri satmamasından dolayı her ürüne aynı mesafedeki tarafsız yaklaşımı sitenin en önemli güven noktalarından biridir.

Sitede toplamda 100 binden fazla güvenilir yorum yer almaktadır. Kullanıcıların birbirine soru sorabilmesini sağlayan sistem sayesinde bu sayı sürekli artmaktadır, kullanıcılar beğendikleri yorumları beğenip istedikleri sosyal medya platformunda paylaşabilmektedir.

Site incelendiği zaman her bir ürün için detaylı bir çalışma yapıldığı gözlenmektedir. Ürünlerin hem üretim hem dağıtım hem de satış aşamasındaki yasal evraklarının olup olmadığını takip eden site, ürünlerin organik – kimyasal – helal – ne oranda kimyasal ne oranda doğal olup olmadıklarına dair tüm yasal evrak ve sertifikalar mercek altına almaktadır. Tüm bu detaylı ve özverili çalışma sonrasında kullananların neden bu siteyi tercih ettiği ortaya çıkmaktadır.

Site genelinde 60’dan fazla kategori bulunmaktadır. Bu kategorilerin hepsini yazmak bu yazımızda mümkün olmasa da kısaca bazı kategorilerden söz etmemiz doğru olacaktır. Bitki çayları, bitkisel ürünler, sporcu ürünleri, dermokozmetik ürünler, rujlar, fondötenler, cilt bakım ürünleri, saç dökülmesi ve bakım ürünleri, gıda takviyeleri, vitamin destekleri gibi kategoriler mevcut olup her kategoride yüzlerce ürün bilgilendirmesi, fiyat ve formül bilgisi dahil olmak üzere detaylı olarak analizlendirilmişdir, tüm bu kategorilerde her ürün için binlerce kullanıcı yorumu bulunmaktadır.

Site aynı zamanda kullanıcılardan talep aldıkça belirli bir ürün hakkında yeterli bilgi bulamayan insanlar için detaylı bir araştırma yaparak o ürünün tüm yönleri ile takibi ve araştırmasını yapmakta ve sitelerine eklemektedirler. Ayrıca bazı ürünler piyasaya çıkmadan ilk önce bu sitede tanıtılarak kendisini takip edenlere öncelikli olarak bilgi edinme şansı sunmaktadır.

Solante Güneş Kremi gibi son zamanlarda sorgulamaları artan güneş kremleri incelemelerine ulaşabilirsiniz. Tüm bu kategorilerin dışında da Dermatolojik İlaçlar, KBB İlaçları, Metabolizma İlaçları gibi genel ve detaylı hastalıklara yönelik imal edilmiş birçok ilacın yan etkileri, farmakolojik özellikleri, endikasyon ve kontrendikasyon bilgilerini tüm yönleriyle incelemektedirler.

Sizlerde gerçek kullanıcı yorumlarına ulaşmak istiyor, kendi deneyimlerinizi paylaşmak istiyorsanız, siteyi ziyaret ederek ilgilendiğiniz ürün için soru ve yorumlarınızı bırakabilirsiniz.