Taha Özer gözaltına alındı! Taha Özer kimdir?

Taha Özer gözaltına alındı! Taha Özer kimdir?
Sosyal medya fenomeni 31 yaşındaki Taha Özer, müstehcen içerikli yayınlar yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen Taha Özer, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Taha Özer gözaltına alındı! Taha Özer kimdir?

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı sosyal medya hesaplarından müstehcen, sapkın içerikler paylaştığı gerekçesiyle Taha Özer hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ataşehir’de adresi belirlenen Taha Özer, 15 Mart’ta polis ekiplerince gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 4 adet cep telefonu, iki adet bilgisayar ve bir adet taşınabilir bellek ele geçirildi.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA BIRAKILDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Taha Özer, Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Özer isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TAHA ÖZER KİMDİR?

27 yaşındaki Taha Özer, zenginliğini, gece hayatını, gezip tozmalarını ve kadınlarla ilişkilerini sergilediği Instagram fotoğraflarıyla hızlı bir şekilde fenomen oldu. Özer, meşhur bir ayakkabı firmasının sahibinin oğlu.  Taha Özer, “Ciciş Kardeşler" olarak ünlenen Esra ve Ceyra Ersoy kardeşler ile çekilmiş fotoğraflarını ve videolarını sık sık sosyal medyadan paylaşıyor.

Taha Özer'in bir röportajında ''Büyük bir ayakkabı firmasının sahibisiniz , babanız kızmıyor mu bu paylaşımlara sorusuna şöyle cevap vermişti: ''Özel hayatım ayrı, iş hayatım ayrı. Çünkü kurumsal bir şirkette çalışıyorum. Ona uygun davranmam gerekiyor. Özel hayatım sadece beni ilgilendiriyor. İş hayatında da çok ciddi, çok farklı açıdan değerlendirilebilecek bir kişiliğim var. ''

Etiketler :