Suudi Prens Bodrum’un altını üstüne getirdi!

Suudi Prens Bodrum’un altını üstüne getirdi!
Suudi Prens ve ailesi Bodrum'a 300 bavulla geldi. Geceliği 40 bin Euroluk villada kalacaklar.

Suudi Prens ve ailesi Bodrum'a 300 bavulla geldi. Geceliği 40 bin Euroluk villada kalacaklar.

Suudi Prens El-Velid bin Telal bin Abdülaziz el Suud ve ailesi özel uçakla Milas-Bodrum Havalimanı'na geldi. Buraadan kendilerini bekleyen VIP minibüslere binip Bodrum'da tatillerini geçirecekleri Mandarin Oriantel'e geçtiler. Havalimanının VIP kapısından çıkan Suudi prens ve ailesine trafik polisleri ve özel harekat ekipleri eşlik etti.

Bir süre otelde dinlenen Suudi prens ve beraberindekiler özel bir firmadan kiralanan 40 adet bisiklete binerek Türkbükü’nde tur attı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı bisiklet turu sırasında sıcak havadan bunalan prens tişörtünü çıkararak pedal çevirmeye devam etti. Bir saat süren gezinti sonrası korumaları eşliğinde oteline dönen prensin çok sevdiği Bodrum’da altın gün kalacağı, daha sonra 5 katlı ultra lüks yatıyla mavi tura çıkacağı öğrenildi. Prens Bodrum’da kaldığı süre boyunca otel kapısında 10 adet VIP minibüs ve şoförü hazır bekleyecek.

prens4

GECELİĞİ 40 BİN EURO OLAN VİLLAYI KİRALADI

Cennet Koyu’nun en lüks otelinde kalan Suudi Prens, geceliği 40 Bin Euro olan özel bir villa kiraladı. Özel uçağı ile Bodrum’a gelen ve yanında kalabalık bir ekip bulunduran prens, 6 günün sonunda 300 Bin Euro ödeyecek. Suudi Arabistan’ın gelecekteki kralı olarak görülen prens, en son 2012 yılında Bodrum’a gelmişti.

h6wrt

Etiketler :