Suudi konsolos ülkesine döndü!

Suudi konsolos ülkesine döndü!
Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili olarak gündeme gelen Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosu Muhammed Uteybi'nin 17.00'de Atatürk Havalimanı'ndan kalkan tarifeli uçakla ülkesine döndüğü belirtildi.

Yetkililerden edinilen bilgiye göre, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosu Uteybi 17.00'deki tarifeli uçakla ülkesine doğru yola çıktı.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu konutunda da inceleme yapılması öngörülüyor.

Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim'de resmi işlemler için Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna girdikten sonra ortadan kaybolmuştu.

POLİS ARAMA YAPMAK İÇİN KONUTTA

Polisin, Suudi Arabistan Konsolosluğu'na girdikten sonra kaybolan gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında incelemelerde bulunmak üzere konsolosluk konutuna geldiği öğrenildi. Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosu Muhammed Uteybi'nin ise bir süre önce ülkesine döndüğü öğrenilmişti.

Polisin ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri'nin, Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda dün gerçekleşen 9 saatlik aramadan sonra bugün yeni incelemelerde bulunmak üzere konsolosluk konutuna ulaştığı öğrenildi.