Suudi Başkonsolosun evine gizemli ziyaretçi

Suudi Başkonsolosun evine gizemli ziyaretçi
Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasının ardından gözlerin çevrildiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'dan bugün ilginç bir görüntü geldi

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasının ardından gözlerin çevrildiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'dan bugün ilginç bir görüntü geldi. Konsolosluk konutunun bulunduğu bölgeye gelen bir araçtan inen beyaz önlüklü bir kişi konsolosluk konutuna girdi. İçeri giren kişinin kim olduğu ve ne için geldiği henüz öğrenilemedi.

İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na girdikten sonra ortadan kaybolan Cemal Kaşıkçı'yla ilgili bekleyiş sürüyor. Konsolosluk binasındaki hareketliliğin aksine sessizliğin hakim olduğu konutta ise bu sabah esrarengiz bir olay yaşandı. Konsolosluğa ait bir araç konutun önüne geldi. Basın mensuplarını fark eden araç bina önünden uzaklaştı. Bir süre sonra geri gelen araç konutun kapısına yanaştı. Araçtan üzerinde beyaz önlük bulunan bir kişi inerek binaya girdi. Kimliği henüz belirlenemeyen bu kişinin kim olduğu ve konuta ne için geldiği merak konusu oldu.

DHA

Etiketler :