Suudi Arabistan'da bir prens ve üst düzey yetkililerin olduğu helikopter düştü

Suudi Arabistan'da bir prens ve üst düzey yetkililerin olduğu helikopter düştü
Suudi Arabistan'da içinde bir prens ve üst düzey yetkililerin olduğu bir helikopterin düştüğü, helikopterdeki kişilerin hayatını kaybettiği bildirildi.HELİKOPTER'DEKİ HERKES ÖLDÜSuudi Arabistan resmi televizyonunun haberine...

Suudi Arabistan'da içinde bir prens ve üst düzey yetkililerin olduğu bir helikopterin düştüğü, helikopterdeki kişilerin hayatını kaybettiği bildirildi.

HELİKOPTER'DEKİ HERKES ÖLDÜ

Suudi Arabistan resmi televizyonunun haberine göre, Abha Bölge Emiri Yardımcısı Prens Mansur bin Mukrin ve beraberindeki heyeti taşıyan helikopterin düştüğü, olayda prens ve beraberindeki heyetteki herkesin hayatını kaybettiği belirtildi.

[caption id="attachment_244463" align="alignnone" width="562"]Prens Mansur bin Mukrin bin Abdulaziz Al Suud Prens Mansur bin Mukrin bin Abdulaziz Al Suud kazada hayatını kaybetti[/caption]

PRENS VE ÜST DÜZEY YETKİLİLER VARDI

Prens Mansur ile beraber helikopterde Emir vekili Selman el-Cerişi, Emirlik Genel Sekreteri Salih bin Abdullah el-Kadi, Asir Bölge Tarım Bölümü Başkanı Fehd el-Fertiş, Asir Bölgesi Polis Müdürü Binbaşı Salih bin Süleyman el-Kerzai ve diğer yetkililerin olduğu ifade edildi.

Olay ile ilgili henüz ayrıntılı bilgi verilmedi.

Etiketler :