Survivor’da kim elendi? Survivor da elenen isim...

Survivor’da kim elendi? Survivor da elenen isim...
Survivor 2019'da eleme adayları, dokunulmazlık oyunlarını kıl payı rakibi Yunan takıma kaptıran Türklerden çıktı

Survivor 2019'da eleme adayları, dokunulmazlık oyunlarını kıl payı rakibi Yunan takıma kaptıran Türklerden çıktı. Takımın belirlediği isim Kader, bireysel dokunulmazlık alan Sude'nin belirlediği isim Okay, yine bireyseli alan Bora'nın belirlediği isim Atakan oldu. Peki Survivor'da üç eleme adayından hangisi elendi?

Geçen hafta Demi, İoulieta ve Spyros arasında yapılan SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda eden isim Demi olmuştu. Peki bu hafta Survivor ’da kim elendi? Survivor ’da tansiyon gittikçe yükseliyor.Son bölümde Türkler uzun zamandan sonra oyunu kazandı. İlk etapta 8-3’lük bir skorla rakibine fark atan Türk takımı Yunan takımının skoru 9-9 yapmasıyla gerildi. Ardından Hikmet’in müthiş mücadelesi ile ödülü Türk takım kazandı. Daha sonra ada konseyi yapıldı. Eleme adayları olarak Okay, Kader ve Atakan belirlenmişti. Peki Survivor’da kim elendi? İşte merak edilen ayrıntılar…

SURVİVOR 2019’DA ELENEN İSİM: KADER

ADA’DA KAVGALAR BAŞLADI!

Bora: Dün bir oyun kaybettik. Ateş başında toplanıldı. Konseyde kim kimi yazdı konusunda geldi. Adaya geldikten sonra benim grubum Hikmet ve Hakan idi. Okay ile dalga geçiyorlar. Herkes hakkında bir şey söylüyor. Her şey kavgayla çözülmez.

Yusuf: Bu iki isim potada olmamalıydı (Atakan ve Okay). Resmen yalan söyleyip iftira attılar. Dostane bir yaklaşım sergilemedi.(Bora). Sabrımın sınırlarını zorlayan bir cümle kurdu ‘Ayağını denk al’ dedi. Beni sinirlendirip bir şeyler yaptırmak derdinde. Kendime hakim olup bu çizgimde devam edeceğim.

Melisa: Ne kadar gruplaşma yok dense de 4 grup var. Adam gibi adamsın dedim fikirlerin önemli dedim. Şuandan sonra Bora abiye olan saygım ve bu görüşlerim bitti.

Atakan: İlk haftadan yazılmak hoşuma gitmedi. Üzerimizdeki kara bulutları atıyoruz ve oyunu almak için gidiyoruz. Artık yükselişe geçmemiz gerek.

Bora: 4 oyunu kaybettik artık midemizden bir şeyin geçmesi gerek.

Hakan: Sakatlığımdan dolayı oynayamıyorum. Yenilmemizin sebebi takımdaki gerginlikler. Halledilebilecek şeyler. Kaybettikçe içimizde sıkıntı yaşıyoruz.

Seda: Beşinci oyunu da verirsek tamamen bir başarısızlık olacak.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Murat: Survivor’da ödül oyununa hoş geldiniz. Oyuna başlamadan önce sürprizimiz var. Aranıza yeni biri katılıyor. Alkışlarınızla Kaan’ı çağırıyorum. Kaan maalesef talihsiz bir şekilde sakatlanan Erdem’in yerine geldi. Ödülünüz hamurişi.

Türkiye: 10  Yunanistan: 9

Murat: Yunanistan takımını tebrik ediyoruz son ana kadar mücadeleyi bırakmadılar.

Hikmet: İki gündür açtık bu galibiyeti çok istedik. Kazandık çok mutluyuz. Bu bizim için bir serinin başlangıcı olsun. Günler sonra ilk kez ödül kazandık. Açlıktan uyuyamadık.

Büşra: Ciddi bir fark attık ama tutamadık ve kafa kafaya geldik. Hikmet abinin muazzam bitişi ile kazandık.

Atakan: Performansımda düşüş var. Artık açılıyorum ben bu değilim çok üzüldüm. Hatamı telafi etmek için yanlış bir teklifte bulundum, isterseniz ben çıkarım dedim. Bu  potadan çıkarsam çok güçlü olacağım. Kim olduğumu herkese kanıtlayacağım.

Okay: Spor kariyeri olarak adadaki herkesten iyi olduğumu, daha fazla yeteneklerim olduğunu bunları göstereceğimi söyledim yanlış anladılar. Benden daha iyi kariyeri olan bir kişi yok.

Hikmet: Survivor bir spor alanı değil. Kendini gösterme yeri. Üşüyorum diyorsun nerede Avrupa şampiyonluğun?

Kader: İkimizde takıma katkıları olan ve kariyeri olan insanlarız. Su oyununda yüzücüler daha iyidir diyoruz ama yavaş kalıyorlar. Bu takımın bize ihtiyacı var. Kalırsak her şey çok güzel olacak. O zaman bizden korksunlar.

İKİNCİ ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Murat: Arkadaşlar hoşgeldiniz. Yeni ve zor bir ödül oyunu. Ödülünüz menemen ve ekmek. Ödülü kazanan yanına iki arkadaşını alabilecek.

KADINLARDA; SEDA kazandı seçtiği isimler: Ecem ve Büşra.

ERKEKLERDE; NİKOS kazandı seçtiği isimler:  Tony ve Panagiotis.

ADA KONSEYİNDE NELER KONUŞULDU?

Acun: Bir eleme konseyi… Biraz sonra sevmediğimiz bir veda olacak. Survivor’un çok başındayız, daha çok oyun var. Hikmet bize genel bir değerlendirme yap.

Hikmet: Dünkü ödül bize çok iyi geldi. Arkadaşlarımız var aramızdan ayrılacak. Çok üzüntülü bir durum. Birbirimize çok ısınmıştık. Dokunulmazlık oyunlarını almak istiyoruz.

Acun: Üç adayımız var.

Kader: Bu potada olmamam gerekiyordu. Okay ve Atakan’ın da potada olmaması gerek. Adaletli olan bir pota değil. Bizden önce burada olması gereken isimler vardı. Bu saatten sonra halkın takdiri.

Atakan: Survivor’a gelirken yepyeni bir mücadele olarak geldim. Türk halkını ve kendimi en iyi temsil edeceğimi düşünüyorum. Karar Türk halkının mücadelemden hiç vazgeçmeyeceğim. Umarım hak eden kalır.

Okay: Yıllardır burada olmak istedim. Kendimce tecrübelerimi yansıtacağımı düşünüyorum. Umarım gitmem.

Okay Köksal, Kader Karakaya, Atakan Işıktutan (Soldan sağa)

SMS OYLAMASI SONUCU ELENEN İSİM: KADER

GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Survivor’da geçen hafta Yunan takımından 3 eleme adayı çıkmıştı. Demi, İoulieta ve Spyros arasında yapılan SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda eden isim Demi oldu.