Süper Loto sonuçları açıklandı!

Süper Loto sonuçları açıklandı!
11 Ocak Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Süper Loto sonuçlarında bu hafta da büyük ikramiyeyi kazanan olmadı. Geçtiğimiz hafta 21 milyona ulaşan büyük ikramiye, bu hafta 27 milyon TL’yi geride bırakmıştı.SÜPER...

11 Ocak Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Süper Loto sonuçlarında bu hafta da büyük ikramiyeyi kazanan olmadı. Geçtiğimiz hafta 21 milyona ulaşan büyük ikramiye, bu hafta 27 milyon TL’yi geride bırakmıştı.

SÜPER LOTO İKRAMİYESİ REKORA GİDİYOR!

Süper Loto rekora doğru koşuyor. Süper Loto bu hafta bir kez daha devretti ve 11. devrini gerçekleştirmiş oldu. 27 Milyon TL'yi geride bırakan Süper Loto'nun gelecek hafta 30 milyon TL'yi aşması kesin gözüyle bakılıyor.

Süper Loto’da bu haftanın şanslı numaraları belli oldu. İşte, Süper Loto sonuçlarında kazanan şanslı numaralar: 4, 23, 27, 36, 51, 54

Süper Loto

Süper Loto'da bu zamana kadar verilen en büyük ikramiye ise 37 Milyon TL'ydi... 37 Milyon TL'lik ikramiye, 6 Temmuz 2017 tarihinde Ankara Keçiören'e çıkmıştı. Talihli oynadığı tek kolon ile dev ikramiyeyi kazanmış ve bir rekora imza atmıştı.

http://halktv.com.tr/super-loto-11-ocak-sonuclari-276589

Etiketler :