Süleyman Soylu'nun yaptığı tablo, 500 bin liraya satıldı

Süleyman Soylu'nun yaptığı tablo, 500 bin liraya satıldı
Kelebek hastası çocuklar için farkındalık yaratmak adına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yaptığı resmin de aralarında olduğu, ünlü isimlerin yaptığı tablolar açık artırma yoluyla satışa çıkarıldı. Süleyman...

Kelebek hastası çocuklar için farkındalık yaratmak adına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yaptığı resmin de aralarında olduğu, ünlü isimlerin yaptığı tablolar açık artırma yoluyla satışa çıkarıldı. Süleyman Soylu’nun yaptığı tablo 500.000 liraya satıldı.

KELEBEK HASTASI ÇOCUKLAR İÇİN...

Halk arasında 'Kelebek hastalığı’ olarak bilinen 'Epidermolysis Bullosa' hastası çocuklar yararına 'Bir Resim Yap' projesi kapsamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gülsüm Güral, Tikad Başkanı Nilüfer Bulut, Pelin Akın, Ajda Pekkan, Monik İpekel, Arzu Sabancı, Sibel Vatandost, Dursun Özbek, Çiğdem Kurt, Özcan Ata, Ayşe Cevahir, Berrin Güzeliş, Bülent Serttaş gibi isimler resim yapt.

TABLOYU ALAN O İSİM...

Yapılan resimlerin satışı için Çırağan Sarayı’nda bir gece düzenlendi. Geceye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da aralarında bulunduğu iş, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.Soylu’nun yaptığı resim için açık arttırma yapıldı. Soylu’nun resmini 500.000 lira karşılığında iş insanları Ayşe Cevahir ve Onur Sürmeli satın aldı.

Etiketler :