Süleyman Soylu'dan Zeytin Dalı Harekatı açıklaması!

Süleyman Soylu'dan Zeytin Dalı Harekatı açıklaması!
Süleyman Soylu Afrin harekatı hakkında değerlendirmede bulundu. Siirt'te konuşan Soylu, "Bu operasyon demokrasi için yapılmaktadır" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Siirt Merkez İlçe Teşkilatı’nın 6’ncı olağan kongresine katılmak amacıyla geldiği Siirt’te, kongrenin ardından Eruh ilçesini ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Bakan Soylu, Çırav Dağı eteklerinde bulunan ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Soylu, daha sonra Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye’nin Afrin bölgesindeki terörist unsurlara yönelik başlattığı “Zeytin Dalı Harekatına” ilişkin açıklamalarda bulundu.

SÜLEYMAN SOYLU: KÜRESEL GÜÇLER...

Operasyonun, hem kardeşlik hem de demokrasi operasyonu olduğunu belirten Bakan Soylu, “Maalesef küresel güçler maalesef yine bugüne kadar olduğu gibi birilerini kullanarak bizi hedeflerimizden uzaklaştırmaya çalışan bir anlayışı ortaya koymaya çalışıyorlar. Bunlara fırsat vermeyeceğiz. İşte biraz önce birliğimizin en önemli teminatını hep birlikte kulağımızla duyduk, Ezan-ı Muhammed-i. Allah yardımcımız olacak. Hem milletimizin dualarıyla hem Sırat-ı müstakimle beraber biz doğru yoldan ayrılmayacağız” dedi.

Etiketler :