Spor Bakanı Kasapoğlu Altınordu'da

Spor Bakanı Kasapoğlu Altınordu'da
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Altınordu'nun İzmir Torbalı'daki Tesisleri'ni ziyaret etti, Altınordu gibi kulüplerin sayısının artması gerektiğini söyledi.

Bakan Kasapoğlu’nun ziyareti, Altınordu’nun Metin Oktay Yerleşkesi’nde gerçekleşti. Altınordu Futbol Akademisi’ni (ALFA) gezen, 6 yılda yapılanlar hakkında bilgiler alan, yeni inşa edilecek tesislerin planlarını inceleyen Bakan Kasapoğlu, tüm oyuncularla tek tek el sıkışıp, idari ve teknik kadroyla da tanıştı.

Kasapoğlu, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ın da katıldığı ziyarette Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan’a hizmetleri için teşekkür etti.

Bakan Kasapoğlu şunları ifade etti;

"Altınordu tesisleri ve buradaki genç yetenekler, ülkemiz için çok büyük bir şans. Bu şansı spor camiasıyla paylaşmak için ilk kulüp ziyaretimiz Altınordu'ya gerçekleştirdim. Altınordu'da akademiden öte bir tesisle karşılaştık ve bu tesis her zaman gelişmeye devam ediyor.

"Altınordu'da ülkemizin her yerinden genç yetenekler var. Ülkemizin birliği, beraberliği, yarınlarımızın adına gerçekten çok mutlu oldum, yarına dair umutlarım arttı. Bu misyonu layıkıyla yerine getiren Seyit Mehmet Özkan'a Türk Milleti adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kasapoğlu, "Altınordu gibi kulüplerimizin sayısını artırmalıyız." dedi.

Bakan'a teşekkür eden Başkan Özkan ziyaretin sonunda üzerinde Altınordu'dan yetişip farklı yaş kategorilerinde ay-yıldızlı formayı giyen oyuncularının isimlerinin yazılı oldu bir milli forma ile seramik Altınordu topu hediye etti.

Etiketler :