Sosyal medyada en çok konuşulan aday Muharrem İnce

Sosyal medyada en çok konuşulan aday Muharrem İnce
Seçim çalışmalarını hızlandıran cumhurbaşkanı adayları, sosyal medyada da konuşulmaya devam ediyor

Seçim çalışmalarını hızlandıran cumhurbaşkanı adayları, sosyal medyada da konuşulmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı adayları mitingleri ve çıktıkları televizyon programlarında gösterdikleri performanslarıyla sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgiyle takip ediliyor.. Sosyal medya sıralamasında cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce birinci sırada... İnce'yi hemen arkasından Erdoğan takip ediyor....

Medya Takip Merkezi’nin (MTM) sosyal medya çözümü DigiLUP’ın verilerine göre; liderler, seçim sürecinde yaşanan tüm olaylarla, sosyal medyada öne çıktı.

Çıktığı yayınlarda reytingleri alt üst eden CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce sosyal medya sıralamasında da en üst sırada yer aldı.CHP'nin adayı İnce'yi mevcut Cumhurbaşkanı Erdoğan takip etti.

MUHARREM İNCE 1. SIRADA

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, geçtiğimiz haftalarda 2. Sırada yer alırken, bu hafta 1.373.247 ileti ile 1. Sırada yer aldı. İnce’nin; Habertürk’te Nagihan Alçı ile diyalogları, farklı illerdeki mitingleri, seçim vaadleri sosyal medyada konuşulan konular arasında yer aldı.

İşte, sosyal medya ölçümleme uygulaması DigiLUP’ın verilerine göre, cumhurbaşkanı adaylarının sıralaması:

Etiketler :