Son şampiyon Beşiktaş, sezonu Antalyaspor karşısında açıyor

Son şampiyon Beşiktaş, sezonu Antalyaspor karşısında açıyor
Süper Lig'de son 2 sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, 2017-18 sezonunu 21.45'te başlayacak Antalyaspor maçıyla açıyor.

Süper Lig'de son 2 sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, 2017-18 sezonunu 21.45'te başlayacak Antalyaspor maçıyla açıyor. Siyah-beyazlıların efsanevi başkanı Süleyman Seba'nın vefatının 3'üncü yılında oynanacak karşılaşma, camia için de ayrı bir önem taşıyor.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde son 2 sezonda ligin zirvesinde yer alan siyah-beyazlı takım, 2017-18'in ilk haftasında yarın Antalyaspor'u konuk edecek.

Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek.

Beşiktaş taraftarı tribündeki yerini alamayacak

Beşiktaş ile Antalyaspor arasındaki karşılaşmayı siyah-beyazlı taraftarlar tribünden takip edemeyecek.

Süper Kupa'da Konyaspor ile yaptığı karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, siyah-beyazlı kulübe bir maç seyircisiz oynama cezası vermişti.

Beşiktaş, Vodafone Park'ta ilk kez bir lig mücadelesini seyircisinden yoksun yapacak.

Hedef yine şampiyonluk

Son 2 sezonda şampiyonluğu rakiplerine bırakmayan Beşiktaş'ta yine hedef aynı başarıyı yakalamak olacak.

Geçen sezonki başarıyla 15. şampiyonluğuna ulaşan siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde bunu üst üste 3. kez gerçekleştirmeye çalışacak.

70 gün sonra Dolmabahçe'de

Beşiktaş, 70 gün sonra Vodafone Park'ta resmi bir maça çıkacak.

Geçen sezonu 3 Haziran'da Osmanlıspor'u konuk ettiği maçla tamamlayan siyah-beyazlı ekip, 70 gün sonra stadında yeni bir karşılaşmaya çıkacak.

Sezon öncesi kötü sonuçlar aldı

Beşiktaş, sezon öncesi yaptığı hazırlık ve resmi maçlarda olumlu sinyaller vermedi.

Siyah-beyazlı takım, 5 hazırlık maçının yanı sıra 1 resmi karşılaşmada galibiyete ulaşamadı. Hazırlık maçlarında 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan Beşiktaş,Süper Kupa'da ise Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Etiketler :