Sizden hoşlandığını belli eden 5 davranış..

Sizden hoşlandığını belli eden 5 davranış..
Eğer birinden hoşlanıyorsanız dünyanın en önemli sorusu onun da sizden hoşlanıp hoşlanmadığıdır. Bunu anlayabilmek için her bir hareketini derinden inceler, kendi kendinize türlü yorumlarda bulunursunuz

Eğer birinden hoşlanıyorsanız dünyanın en önemli sorusu onun da sizden hoşlanıp hoşlanmadığıdır. Bunu anlayabilmek için her bir hareketini derinden inceler, kendi kendinize türlü yorumlarda bulunursunuz. İşin kötüsü çoğu zaman da kendi kendinize kuruntu yaptığınızı düşünür, içlenir içlenir durursunuz...

Ancak biri karşısındakinden hoşlandığında hareketlerinde bazı değişimler olur. Eğer aşağıdaki hareketleri yapıyorsa, gözünüz aydın o da sizden hoşlanıyor demektir.

Sizinle zaman geçirmek için bahaneler uyduruyorsa

Sırf sizinle birlikte olmak için hiç gitmediği yerlere gidip, yapmadığı şeyleri yapmayı göze alıyorsa bu çok olumlu bir işarettir. Örneğin bir erkek için uzun süre alış veriş yapmak ya da bir kadın için futbol muhabbetine katlanmak ancak hoşlandığı biri için yapabileceği eylemlerdir. Eğer başınıza böyle bir şey geldiyse yüksek ihtimalle sizden hoşlanıyordur.

Bakışlarını yakalıyorsanız

Kalabalık bir ortamda ya da birbirinizle konuşamayacağınız mesafelerde ne zaman ona baksanız bakışlarını kaçırdığını ya da size gülümsediğini farkediyorsanız bu sizi izlediğinin ve sizden hoşlandığının göstergesidir. Ayrıca onunla göz göze konuşurken göz bebeklerinin büyüdüğünü görüyorsanız bu sizinle muhbabbet ederken heyecanlandığını gösterir.

Size dokunmak için hiç bir fırsatı kaçırmıyorsa

Eğer biri sizden hoşlanıyorsa sizinle sık sık temas kurmak ister. Yani olur olmaz yerde omzunuza kolunuza dokunmak için hiç bir fırsatı kaçırmıyor ve hatta size sarılarak sevgi gösterisinde bulunuyorsa yüksek ihtimalle tüm bunları sizden hoşlandığı için yapıyor.

Size bol bol iltifat ediyorsa

İnsanlar durduk yere birbirlerine güzel şeyler söylemezler. Özellikle bizim toplumumuzda sadece kadınlar birbirlerine güzel iltifatlar ederler. Ancak karşınızdaki kişi durduk yere size güzel sözler söylüyor ve hakkınızda düşündüğü şeyleri söylemekten çekinmiyorsa onun dikkatini çekmişsiniz demektir.

Sizi güldürmeye çalışıyorsa

İnsanlar sadece dikkat çekmek istediklerinden en güzel taraflarını ortaya çıkarırlar. Eğer sizi gördüğünde yüzünde gülücükler açıyor ve sizi de güldürmek için elinden geleni yapıyorsa bu sizing dikkatinizi çekmek istediği anlamına gelir. Karşılıklı bol bol kikirdeşiyorsanız, birbirinizi buldunuz demektir.