Şişli Belediyesi’ndeki cinayette karar

Şişli Belediyesi’ndeki cinayette karar
Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın iki sene önce belediye binasında başından vurularak öldürülmesine ilişkin 10 sanığın yargılandığı davada karar çıkıtı

Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın iki sene önce belediye binasında başından vurularak öldürülmesine ilişkin 10 sanığın yargılandığı davada karar çıkıtı. Mahkeme, Candaş'ı vuran sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş’ın iki sene önce belediye binasında başından vurularak öldürülmesine ilişkin davada karar çıktı. Mahkeme, Candaş’ı vuran sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

DURUŞMADA GERGİNLİK

Sanık Rıza Keten ile ilgili savunma yapılırken Keten’in yakınları ile eski CHP Şişli İlçe Başkanı Dursun Çaltı arasında sözlü tartışma yaşandı. Sanık Rıza Keten’in avukati, Rıza Keten ile ilgili “kaçak kati yoktur” demesi üzerine davayı izleyen Dursun Çaltı, “Var, bizzat ben şikayet ettim” deyince bir başka izleyici “Sen nereden biliyorsun” deyip küfretti.

Güvenlik tarafları uyardı. Ancak Keten’in yakını olan izleyici elindeki su şişesini Çaltı’ya fırlattı. Su şişesi Çaltı’ya isabet etmedi ancak duruşmanın tarafları arasında kufurleşme yaşanınca güvenlik görevlileri müdahale etti. İzleyiciler salondan dışarı çıkarıldı.

Etiketler :