Şeyma Subaşı'na hakaret iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı!

Şeyma Subaşı'na hakaret iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı!
Yaşadığı hayatla, kişiliğiyle, sosyal medya paylaşımları ve evliliğiyle çokca konuşulan Şeyma Subaşı, bugünlerde başka bir konuyla gündemde. Şeyma Subaşı'na hakaret ettiği belirlenen 3 kişi gözaltına alındı. 

Medya patronu Acun Ilıca'nın geçtiğimiz aylarda şaşalı bir düğünle evlendiği Şeyma Subaşı'na, sosyal medya hesaplarından  hakaret ettiği iddiasıyla 3 kadın gözaltına alındı. Hakaret eden 1 kişi ise aranıyor. Kadınların organize bir şekilde Şeyma Subaşı'na hakaret ettikleri ve üzerinde bazı montajlar yapılan videoları sosyal medya hesaplarında paylaştıkları tespit edildi. Olayla ilgili paylaşımda bulunan 15 kişinin de isimleri belirlenerek, yakalanmaları için çalışma başlatıldı.

İNTERPOL DEVREDE

İstanbul Cumhuriyet Savcılığının açtığı bir soruşturma üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler 9 Aralık 2016 tarihinden itibaren sosyal medya hesapları aracılığı ile Şeyma Subaşı'na hakaret eden kişileri yakalamak için operasyon başlattı. Arge Bilgi İşlem Büro Amirliği Bilişim Suçları Bürosu'nca yapılan operasyonda Yeşim N.(38) İstanbul'da, İlknur R.(37) ise Mersin'de gözaltına alındı. Gözaltı işlemleri sırasında Yeşim N.'nin suç delillerini yok etmek için kullandığı tablet bilgisayarı kırmaya çalıştığı ancak başarılı olamadan yakalandığı belirtildi. Bu operasyonun şüphelilerinden Canan K.'nın ise bir süre önce yurt dışına çıktığı ve yakalanması için interpol aracılığı ile işlemlerin sürdüğü öğrenildi.

15 KİŞİ DAHA ARANIYOR

Bu operasyonlardan sonra Şeyma Subaşı'nın, hakaretlerin devam ettiği yönündeki ikinci şikayeti üzerine tekrar harekete geçen polis ekipleri bu kez Yazgülü T'yi aynı suçlamayla gözaltına aldı. Avcılar'da yakalanan şüpheli kadının bilgisayarında yapılan incelemede Şeyma Subaşına hakaret ettiği yönünde dijital deliller bulundu.

Emniyet yetkilileri, Şeyma Subaşı'ya hakaret ettikleri iddiasıyla 15 kişnin isminin tespit edildiğini ve bu kişilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Etiketler :