Şeyma Subaşı'dan duygusal paylaşım

Şeyma Subaşı'dan duygusal paylaşım
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çiftinin kızları Melisa'nın velayeti dün babası Acun Ilıcalı'ya verilmişti. Subaşı son paylaşımında, "Seni tekrardan kucağıma alabilmek için sabırsızlanıyorum çok az kaldı" yazdı.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı 2017 yılında Fransa'da evlenmişti. Ancak ünlü çift bir yıl sonra anlaşmalı olarak boşanmıştı. Boşanma sonrası çift ortak verdikleri kararla kızları Melisa'nın Şeyma Subaşı'nda olan velayetinin Acun Ilıcalı'ya verilmesi için başvuruda bulunmuştu. Mahkeme, Melisa'nın annesinde olan velayetini babası Acun Ilıcalı'ya verdi

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl kasım ayında Silivri Adliyesi'ne giderek evliliklerini yaklaşık 10 dakikada noktalamıştı.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ortak bir kararla kızları Melisa Ilıcalı'nın velayetinin babası Acun Ilıcalı’ya verilmesi için girişimde bulundu. İkili kızlarının velayeti için mahkemeye bMahkeme, Melisa'nın annesinde olan velayetini babası Acun Ilıcalı'ya verdi. Konu hakkında açıklama yapan Şeyma Subaşı, "Melisa benimle kalacak" demişti. Subaşı, velayet tartışmalarının ardından duygusal bir paylaşımla yaptı. Birlikte çekilmiş bir fotoğrafının altına, "Öteki yarım seni çooook özledim, seni tekrardan kucağıma alabilmek için sabırsızlanıyorum çok az kaldı" yazdı.

Etiketler :