Selena Gomez frikik vermekten kurtulamadı! Amerikan Müzik Ödüllerine damga vurdu

Selena Gomez frikik vermekten kurtulamadı! Amerikan Müzik Ödüllerine damga vurdu
25 yaşındaki yıldız şarkıcı Selena Gomez, geçen akşam ödül Amerikan Müzik Ödülleri töreninde sahneye çıktı. Genç yıldız beyaz bir gecelik ile sahne performansını sürdürürken dans sırasında talihsiz bir olay yaşayarak...

25 yaşındaki yıldız şarkıcı Selena Gomez, geçen akşam ödül Amerikan Müzik Ödülleri töreninde sahneye çıktı. Genç yıldız beyaz bir gecelik ile sahne performansını sürdürürken dans sırasında talihsiz bir olay yaşayarak frikik verdi.

FRİKİK VERDİ

Eylül ayında geçirdiği böbrek naklinden sonra ilk kez sahneye çıkan 25 yaşındaki Selena Gomez'in verdiği frikik olay oldu.

Müzik dünyasının ünlü isimleri, önceki akşam Los Angeles Microsoft Theatre'da gerçekleşen Amerikan Müzik Ödülleri'nde bir araya geldi. Gecede tüm gözler, geçtiğimiz Eylül ayında böbrek nakli olan şarkıcı Selena Gomez'in üzerindeydi. Ameliyatın ardından ilk kez sahneye çıkan 25 yaşındaki yıldız, şarkılarını beyaz bir gecelikle söyledi.

Geceden üç ödülle dönen country şarkıcısı Keith Urban, ödüllerinin hepsini eşi Nicole Kidman'a verdi. Christina Aguilera'nın, "The Bodyguard" filminin 25'inci yılı nedeniyle Whitney Houston anısına söylediği şarkılar tüm salonu hüzne boğdu. En İyi Pop/Rock Şarkıcısı ödülünü alan Lady Gaga ise törene Washington'dan canlı sahne performansıyla katıldı.

Törende aday olduğu sekiz kategoriden yedisinde zafere ulaşan Bruno Mars'ın ödülünü ise ünlü aktör ve müzisyen Jared Leto anons etti.

Yaşam Boyu Önür Ödülü'ne layık görülen Diana Ross'un sahneye tüm ailesiyle birlikte çıkması da gecenin renkli anlarından biriydi.

Etiketler :