Seda Sayan'dan dolandırılan geline şoke eden soru: Gerdek gecesi oldu mu?

Seda Sayan'dan dolandırılan geline şoke eden soru: Gerdek gecesi oldu mu?
Show Tv'de yayınlanan Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu programda şoke eden bir olay yaşandı. Düğün günü takıları almak için kayınpederi ve eşinin şiddetine uğrayan genç kadın, programda dolandırıldığını anlattı....

Show Tv'de yayınlanan Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu programda şoke eden bir olay yaşandı. Düğün günü takıları almak için kayınpederi ve eşinin şiddetine uğrayan genç kadın, programda dolandırıldığını anlattı. Seda Sayan "Gerdek gecesi oldu mu?" diye açıkça sordu. Bu soru herkesi hayretler içinde bıraktı. Show Tv'de yayınlanan Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu programda, Edanur'un anlattıkları herkesi hayretler içinde bırakırken, Seda Sayan'ın "Gerdek gecesi oldu mu?" sorusu ise programa damgasını vurdu.

DÜĞÜN GÜNÜ KAYINPEDERİ VE EŞİNDEN DAYAK YEDİ

Edanur Sürücü ile Adem Reçber 5 yıllık süren ilişkilerini evlilikle sonlandırmak istiyorlardı. Fakat düğün günü yaşananlar, Edanur'un bütün mutluluğunu gölgede bıraktı. Genç kadın, programda yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Genç kadına düğün günü kayınpederi ve evleneceği adam saldırdı. Saldırının nedeni ise düğünde takılan takılar.

Düğün gecesi ağlaya ağlaya annesinin evine giden Edanur'un yaşadıkları stüdyodaki herkesi hüzünlendirdi. Ailesinin her zaman arkasında olduğunu belirten genç kadın, bu konuda şanslı olduğunu da söyledi. Yağmurda sokağa atılan ve telefonu elinden alınan Edanur'a Seda Sayan'ın sorduğu ''Gerdek gecesi oldu mu?'' sorusu ise yayınlanan programa damga vurdu.

Etiketler :