Sayısal Loto sonuçları çekildi! (MPİ Sayısal Loto çekilişi)

Sayısal Loto sonuçları çekildi! (MPİ Sayısal Loto çekilişi)
Merakla beklenen Sayısal Loto sonuçları burada! İşte 10 Şubat Sayısal Loto sonuçları ve kazanan şanslı numaralar... 1109

Merakla beklenen Sayısal Loto sonuçları burada! İşte 10 Şubat Sayısal Loto sonuçları ve kazanan şanslı numaralar... 1109. hafta çekilişi sonrası şanslı numaralar 2 - 8 - 17 - 33 - 37 - 41 olurken, 6 bilen çıkmadı ve Sayısal Loto'da büyük ikramiye gelecek haftaya devir etti.

Merakla beklenen Sayısal Loto sonuçları burada! İşte 10 Şubat Sayısal Loto sonuçları ve kazanan şanslı numaralar... 1109. hafta çekilişi sonrası şanslı numaralar 2 - 8 - 17 - 33 - 37 - 41 olurken, 6 bilen çıkmadı ve Sayısal Loto'da büyük ikramiye gelecek haftaya devir etti.

HANGİ NUMARALAR ÇIKTI?

10 Şubat 2018 tarihinde saat 21:15’te başlayan, noter huzurunda Ankara’da çekilen şans oyununa dair rakamlar belli oldu. Canlı yayında açıklanan rakamlar: 2 8 17 33 37 41

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Sayısal Loto sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Her hafta Cumartesi akşamları Milli Piyangp İdaresi tarafından yapılan Sayısal Loto çekilişi, saat 21:15'te başlamaktadır. Çekilişin başlamasının ardından haftanın kazanan anumaraları belirlenmeye başlanır ve en geç 21:45'te sonuçlar resmi olarak erşime açılır.

Sayısal Loto sonuçları, Cumartesi akşamları saat 21:15'te çekilmeye başlanır ve en geç 21:45'te çekiliş sona ermektedir. Çekilişi canlı olarak izlemek isteyen vatandaşlar, saat 21:15 itibarıyla Milli Piyango İdaresi'nin (MPİ) internet sitesinde yer alan "Canlı Çekiliş" bağlantısını ziyaret edebilir.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Sayısal Loto sonuçları için heyecanla bekleyen vatandaşlar, bir yandan da sonuçların nereden öğrenileceğini araştırıyor. Sayısal Loto sonuçları, en geç 21:45'te ikramiye bilgileri ile birlikte erişime açılmaktadır ve resmi olarak Milli Piyango İdaresi'nin internet sitesinden yayınlanmaktadır.

Sonuçların açıklandığı sayfada aynı zamanda kazanan numaralar, ikramiye bilgileri ve çekilişin videosu yer almaktadır. Öte yandan, Sayısal Loto sonuçları resmi olarak açıklandığında Habertürk Şans Oyunları sayfasına da eklenmektedir. Vatandaşlar Habertürk Şans Oyunları sayfası üzerinden de Sayısal Loto sonuçlarını görüntüleyebilir.

ŞANS OYUNUNA DAİR BİLİNMESİ GEREKENLER

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Şans oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine şans oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Bu şekilde yapılacak devir üç haftadan fazla olamaz. Dördüncü haftada altı numarayı doğru tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar, önceki haftalardan devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir.

BÜYÜK İKRAMİYE ÇIKANLAR ÖDÜLLERİ NEREDEN ALABİLİR?

Şans oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri, (3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden, (5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden, (6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödeneceği kurumun resmi web sayfasında açıklandı.

Etiketler :