Samsung uçaktaki tüm yolculara Note 8 hediye etti!

Samsung uçaktaki tüm yolculara Note 8 hediye etti!
Hani meşhur bir şarkı vardır "Ah o gemide ben de olsaydım, açık denizlere yol alsaydım..." diye başlar. Bu haberi de okuyanlar sanırız şöyle diyecek "ah, o uçakta ben de olsaydım. Mavi göklere yol alsaydım."

Hani meşhur bir şarkı vardır "Ah o gemide ben de olsaydım, açık denizlere yol alsaydım..." diye başlar. Bu haberi de okuyanlar sanırız şöyle diyecek "ah, o uçakta ben de olsaydım. Mavi göklere yol alsaydım." Çünkü Samsung şirketi o uçaktaki tüm yolculara Galaxy Note 8 cep telefonu hediye etti. Peki niye? Samsung, dev ekranı ile büyük ekranlı akıllı telefon severlerin gözdelerinden Galaxy Note, geçtiğimiz yıl Galaxy Note 7'de yaşanan batarya skandalı ile oldukça uzun bir süre teknoloji gündeminde kalmış, yaşanan sorunlar batarya değişimi ile çözülmeye çalışılmış ancak sonuç yine hüsran olmuştu. Yapılan çalışmalar neticesinde Note 7'nin kurtarılamayacağını anlayan Samsung,  tüm Note 7'leri iade almış, kullanıcılara paralarını geri ödemişti. Şimdi ise Samsung, görünüşe bakılırsa Note 7'yi unutturmak için birçok farklı yöntem kullanmaya devam ediyor.

Samsung, Note 8 Hediye Etti

Samsung İspanya, kullanıcıları yeniden Note serisine ısındırmak için büyük bir sürpriz yaptı. Iberia Airlines'ın La Coruna'dan Madrid'e yapılan IB 0513 sefer sayılı uçuşuna katılan tüm yolcular, büyük bir sürpriz yaşadı. Samsung İspanya, uçak içerisinde bulunan tüm yolculara Galaxy Note 8 hediye etti. Verilen hediyeler sonrasında Samsung İspanya'nın Twitter hesabından "Samsung olarak, düştüğümüzde sadece kalkmayı değil, uçmayı öğreniriz," diyerek hediyeleri duyurdu.

Etiketler :