Samir Nasri Antalya'ya geliyor

Samir Nasri Antalya'ya geliyor
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, geçen sezon kiralık olarak Sevilla'da forma giyen Manchester City'nin oyuncusu Samir Nasri ile 2 yıllığına anlaştı. Yıldız oyuncu uçağa bindiği bir fotoğrafı paylaşarak yola çıktığını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, geçen sezon kiralık olarak Sevilla’da forma giyen Manchester City’nin oyuncusu Samir Nasri ile 2 yıllığına anlaştı. Bugün Antalya’ya gelecek Samir Nasri, havalimanında taraftarlarca karşılanacak.

Antalyaspor, Manchester City’li futbolcu Samir Nasri ile anlaşma sağladı. 30 yaşındaki oyuncu bugün saat 12.00’da Antalya’ya gelecek. Taraftarlar tarafından havalimanında karşılanacak Samir Nasri, Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Geçen dönem Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da ilgilenip transfer edemediği Samir Nasri’nin yıllık 4 milyon Euro + bonus alacağı belirtildi. Fransız yıldızın Manchester City ile 2019’a kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Yola çıktı geliyor!

Antalyaspor’un yeni transferi Samir Nasri resmi İnstagram hesabından uçağa binerken çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak yola çıktığını açıkladı.

Etiketler :