Sabancı ailesinin gelin adayı Eliz Sakuçoğlu, üstsüz fotoğrafını paylaştı!

Sabancı ailesinin gelin adayı Eliz Sakuçoğlu, üstsüz fotoğrafını paylaştı!
Hakan Sabancı'nın sevgilisi Eliz Sakuçoğlu, üstsüz fotoğrafını Instagram'dan paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.Sosyal medyayı aktif kullanan Eliz Sakuçoğlu cesur bir paylaşımda bulundu. Havuz kenarında çekilen üstsüz fotoğrafını...

Hakan Sabancı'nın sevgilisi Eliz Sakuçoğlu, üstsüz fotoğrafını Instagram'dan paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Sosyal medyayı aktif kullanan Eliz Sakuçoğlu cesur bir paylaşımda bulundu. Havuz kenarında çekilen üstsüz fotoğrafını sayfasında paylaşan Sakuçoğlu altına "Ruhunu serbet bırak" notunu düştü.

İŞTE OLAY FOTOĞRAF

"Bu poz sadece kendine verdiği sözü tutan"

Paylaştığı fotoğrafa yorum yağan Sakuçoğlu'nun, paylaşımın altına yazdığı notta şu ifadeler yer aldı:

"Her gün bana onlarca mesaj geliyor. Fitvücudum, karın, bacak ve sırt kaslarımla ilgili tonlarca soru soruyorsunuz. Beğenilerinizi dile getiriyorsunuz. Fitness hocaları yazıyor bana '10 kadından 7'si sizin gibi olmak istiyor' diye... Ne mutlu bana! Çok şükür algılarında değişimin ve farkındalığın başladığı ve hızla büyüdüğü bir döneme girdik artık. Senelerdir sağlıklı beslenmenin ve fitness'ın ne kadar önemli olduğunu dile getiriyorum... Üstüne üstelik kısa bir sürede kilo alıp tekrardan olabileceğim en mükemmel halime yeniden ulaşmış bir kadınım... Bu poz sadece kendine verdiği sözü tutan, kendiyle son derece barışık, kalıplara sığdırılmayı reddeden mutlu ve özgür ruhlu bir kadının pozu... Vesselam"

FOTOĞRAFI SİLDİ

Sakuçoğlu paylaşımdan bir kaç saat sonra fotoğrafı Instagram hesabından kaldırdı.