Roma’dan Beşiktaş’a Oğuzhan için 11 milyon euro!

Roma’dan Beşiktaş’a Oğuzhan için 11 milyon euro!
İtalyan devi Roma, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için 11 milyon euro’luk teklifle Beşiktaş'ın kapısını çaldı.

Oğuzhan Özyakup'a İtalyanlar'ın ilgisi devam ediyor. 24 yaşındaki futbolcuyu uzun süredir renklerine bağlamak için girişimlerde bulunan Çizme devi, son olarak 8 milyon euro'luk bir teklifle Beşiktaş'ın kapısını çalmıştı. Bu önerinin reddedilmesi sonrasında Oğuzhan konusunda beklemeye geçen Roma'nın, yakın süreç içinde bir kez daha atağa kalktığı ve tecrübeli orta saha oyuncusu için menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a 11 milyon euro önerdiği belirtildi.

MONCHİ TAM YETKİ ALDI

Başkan Fikret Orman'ın takımdan göndermeye sıcak bakmadığı Oğuzhan Özyakup'un, yeniden Avrupa'ya açılmaya sıcak baktığı konuşuluyor. Sevilla'da görev yaptığı dönemden beri Beşiktaş'ın yıldızının peşinde bulunan Sportif Direktör Monchi'nin, Roma'ya geçmesinin ardından Oğuzhan'ı yeni takımına getirmekte kararlı olduğu öğrenildi. İspanyol futbol adamının, bu doğrultuda Roma Yönetimi'nden tam yetki aldığı bildirildi.

SÖZLEŞMESİ KASADA DURUYOR

Beşiktaş Yönetimi, Oğuzhan Özyakup'un gelecek sezon sona erecek sözleşmesini uzatmıştı. Başarılı oyuncuyla seneliği 2.5 milyon euro'dan 5 yıllık anlaşma sağlayan Siyah-Beyazlılar, bu anlaşmayı henüz aktive etmedi. Oğuzhan’ın yeni kontrat için yönetimle el sıkışmasına rağmen, 13 milyon euro ve üstü bir teklif gelmesi halinde Kara Kartal'dan ayrılma hakkını elinde bulunduruyor.

(Fanatik)

Etiketler :