Rıdvan Dilmen'in Erdoğan sevgisi: Bana insanlar yalaka diyebilir...

Rıdvan Dilmen'in Erdoğan sevgisi: Bana insanlar yalaka diyebilir...
AKP'ye yakınlığıyla bilinen futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na konuştu.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, yabancı futbolcu sınırının kaldırılmasıyla ilgili "Aykut Kocaman’ın sözlerini yapıştırın, “Türk futbolu bitti” diyor. O yasada şahıslar sorumlu tutulmadı. O zaman ben de başkanlık yaparım, sen de yaparsın. İşte gördük. İstiklal Marşı’nı sahada üç-dört oyuncu zor okuyor artık" ifadelerini kullandı.

Dilmen referandumda yaptığı 'evet' kampanyasından pişman olmadığını da söyleyerek "2019’da ihtiyaç olursa yine yaparım. Çünkü Tayyip Bey’in bu ülke için çok önemli bir değer olduğunu düşünüyorum. Ama diğer taraftan benim sağcısıyla, solcusuyla hiçbir problemim yok. Olmadı da. Bu ülkenin kurucu değerleriyle de yok. Ben Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu büyük Cumhuriyet’in evladıyım" şeklinde konuştu.

"Tayyip Bey’i de bu Cumhuriyet’i daha da ileri taşımak isteyen biri olarak görüyorum" diyen Rıdvan Dilmen, "Ama ben Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülke için bir şans olduğunu ve içinde müthiş derecede çocuk ruhu olduğunu biliyorum. Onu görmüyorlar. Son derece çocuksu, sıfır kini olan, hayata pozitif bakan bir insan" ifadeleriyle devam etti.

Rıdvan Dilmen söyleşinin devamında "Cumhurbaşkanımızın vereceği görev benim için her zaman önemlidir. Ben geçmişimden, Nazilli’den ve Dilmen soyadından gurur duyarım. Ama özellikle 12 yıl öncesinde Erdoğan ailesinden başta Mustafa Abi ve Ziya Enişte ile samimiyet kurduktan sonra hayatımda eksik kalan şeyleri de görme şansım oldu. Bu sadece dinle ilgili değil. Hayata bakış açısında da... Bana insanlar yalaka diyebilir, hatta kızabilirler. Özellikle Bodrum tarafına giderken bu röportajı uçakta okuyanlar beni eleştirecek. Ama bunlar gerçek. Ben onların demokrat ve adaletli olduklarını gördüm. Ofislerinde hamal da gördüm, Koç Ailesi üyelerini de gördüm. Gardiyan da gördüm, Aziz Yıldırım’ı da gördüm. Onlar için herkes aynı. İnsanların siyasi görüşleri ne olursa olsun." dedi.

Etiketler :