Reza Zarrab duruşmaya katılmadı; Yine ortaya çıkmadı!

Reza Zarrab duruşmaya katılmadı; Yine ortaya çıkmadı!
ABD'de tutuklu yargılanan Rıza Sarraf (Reza Zerrab), jürili duruşması öncesi bugün yapılan son ara duruşmaya katılmadı. Duruşmada Zerrab'ın avukatları da yer almadı.ATİLLA VAR, ZARRAB YOKHürriyet'ten Rıza Canikligil'in aktardığına...

ABD'de tutuklu yargılanan Rıza Sarraf (Reza Zerrab), jürili duruşması öncesi bugün yapılan son ara duruşmaya katılmadı. Duruşmada Zerrab'ın avukatları da yer almadı.

ATİLLA VAR, ZARRAB YOK

Hürriyet'ten Rıza Canikligil'in aktardığına göre duruşmada, dava kapsamında tutuklu bulunan Halkbank yöneticisi Mehmet Hakan Atilla ve avukatları hazır bulundu. Hakim Richard Berman, Atilla’nın son iddianameye yönelik itirazlarını reddederek, iddianamenin geçerli olduğuna hükmetti.

İTİRAZ REDDEDİLDİ

Hakim Richard Berman, Atilla’nın son iddianameye yönelik itirazlarını reddederek, iddianamenin geçerli olduğuna hükmetti.

ZARRAB NEREDE?

Öte yandan, Zarrab'ın nerede olduğu tartışmaları devam ediyor. En son olarak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sarraf hakkında ABD'ye 1 değil, 2 nota verildiğini açıkladı. Çavuşoğlu, 3-4 gün önce ilk notanın verildğini "ABD'den herhangi bir ses çıkmayınca" tekrar nota verildiğini aktardı. Çavuşoğlu, "ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan büyükelçiliğimize dönüşler olmuş. ‘Başka bir yerde. Sağlığı da iyi, güvende, bir sorun yok’ diye genel bir cevap verilmiş" dedi.

İTİRAFÇI MI OLACAK?

Zarrab, 19 Mart 2016'da ABD'deki Miami Havalimanı'nda gözaltına alınmış, 21 Mart 2016'da çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı. Zarrab'ın kendisinden bir haftadır haber alınamaması, "itirafçı mı oluyor?" dedikodularına da yol açtı.

Etiketler :