İşte Reza Zarrab'ın suçunu kabul ettiği belge! Bugün tanık olarak mahkemeye gelecek!

İşte Reza Zarrab'ın suçunu kabul ettiği belge! Bugün tanık olarak mahkemeye gelecek!
ABD'de yargılandığı davada sanıklıktan tanıklığa geçen Reza Zarrab'ın suçunu kabul ettiğine dair belgeler mahkeme tarafından yayınlandı. Belgelerde Zarrab'ın suçunu açıkça kabul ettiği yazıyor. Uzun süre sonra Zarrab...

ABD'de yargılandığı davada sanıklıktan tanıklığa geçen Reza Zarrab'ın suçunu kabul ettiğine dair belgeler mahkeme tarafından yayınlandı. Belgelerde Zarrab'ın suçunu açıkça kabul ettiği yazıyor. Uzun süre sonra Zarrab ilk defa ortaya çıkacak, hem de tanık olarak. Dava savcısı Denton, Zarrab'ın tanık olarak bugün mahkemeye getirileceğini açıkladı.

BELGELERDE SUÇUNU KABUL ETTİ

Mahkeme tarafından yayınlanan belgelerde, Reza Zarrab'ın 26 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşen kapalı duruşmada suçunu kabul ederek belgeleri imzaladığı anlaşılıyor. Ayrıca aynı duruşmada Zarrab’ın Federal Cezaevinde bir gardiyana rüşvet vererek içeri cep telefonu ve alkol aldığı da tespit edildi. Bu da yayınlanan belgelerden anlaşılıyor. 16 Ekim tarihli “gizli” iddianamede Zarrab’ın suçlarına 7. suç olarak “federal cezaevinde rüşvet vermek” de eklendi ve 10 gün sonra da Zarrab tüm suçlarını kabul etti.

İŞTE O BELGELER

zarrab belgeleri