Recep Altepe istifa etti

Recep Altepe istifa etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifası istenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifasını açıkladı. Altepe, "Bu şartlarda Bursamıza hizmet imkanının kalmadığı ortadadır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifası istenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifasını açıkladı. Altepe, "Bu şartlarda Bursamıza hizmet imkanının kalmadığı ortadadır. Bugün itibarıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi.

Recep Altepe istifa etti

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifası istenen belediye başkanları arasında bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe açılışta konuştu. İstifaya değinmeyen Altepe, projelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Altepe, Törendeki konuşmasının ardından basın mensuplarının karşısına çıktı. Basın mensuplarına yaptığı açıklamada Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İşte Recep Altepe’nin basın mensuplarına yaptığı istifa açıklaması: “Son günlerdeki gelişmeler Bursa’nın değil Türkiye’nin gündemi oldu. Şu anda da görüldüğü gibi çok sevdiğimiz Bursa’ya hizmet etmek, dert ve sıkıntılarını çözmek için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bunu yaparken de herkese eşit davranmaya çalışıyoruz. Kim olursa olsun Bursalı hemşehrilerimiz arasında da ayrım yapmaya gayret gösteriyoruz. Kimseye menfaat ve haksız kazanç temin ettirmedik. Aynı amaçla bizler de herhangi bir dedikoduya vesile olmaması amacıyla tüm işyerlerimi kapattım. Sadece Bursa Belediye Başkanı olarak hizmeti sürdürdüm. Herkesle el ele çalıştık. Bursa halkı karşısında güven puanımız hiç düşmedi. Son günlerde özellikle bizim için çok değerli olan AK Parti’nin yönetimi tarafından başlatılan reform adı altında bir eylem başlatıldı. Bursa da bu uygulamanın içinde yer alıyor. Bizim 39 yıl süren siyaset hayatımız var.

“LİDERİMİZ İLE TERS DÜŞMEYECEĞİZ”

Böyle bir teşkilat terbiyesi olan, ömrünü davaya adamış biri olarak, 24 yıldır belediye görevlerinde hep hizmet konusunda adımlar attık. Bu yolda kavgadan yana hiç olmadım. Kent kültürünü de en güzel şekilde ortaya koyduk. Bugüne kadar sürdürdüğümüz kavga değil hizmet ilkesini sonuna kadar sürdüreceğiz, parti liderimiz ile ters düşmeyeceğiz. Bu şartlarda Bursamıza hizmet imkanının kalmadığı ortadadır. Bugün itibarıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.”

Etiketler :