"Polis tecavüz etti" dedi ve intihar etti!

"Polis tecavüz etti" dedi ve intihar etti!
Özel harekat polisi B.K'nın cinsel saldırısına uğradığını iddia eden 21 yaşındaki M.B, duruşma için geldiği kentte intihara teşebbüs etti.

Mardin'de özel harekat polisi B.K'nın tecavüzüne maruz kaldığını iddia eden 21 yaşındaki M.B, duruşma için geldiği şehirde intihara teşebbüs etti.

Dava öncesi intihar girişiminde bulunan M.B, ailesinin durumdan haberdar olmadığını ve üzerinde çok fazla baskı hissettiğini söyleyerek açıklamalarda bulundu.

'TAKİP EDİYORLAR, HAYATİ TEHLİKEM VAR'

"Sanık dışarıda geziyor. Attığım her adımı takip ediyorlar. Hayati tehlikem var. Bu yüzden il dışına çıkıyorum. Ailem bunları kaldıramaz, ben kaldıramam. Sesimi duysunlar istiyorum. Çok utanıyorum. Bana yardım etsinler. Sadece cezasını alsın ve yanına kar kalmasın. Sanığın 3-4 arkadaşı beni arayıp yüksek miktarda para teklif etti. Kabul etmeyip, savcılığa suç duyurusunda bulundum. Sanık, arkasında büyük insanlar olduğunu söylüyor. Çok korkuyorum. Bütün hayallerimi yıktılar. Okulumu, işimi bıraktım. Sürekli aklıma geliyor, dengem bozuluyor. İlaçla ayakta duruyorum. Ailem duyarsa kötü şeyler olur."

SANIK POLİS TUTUKSUZ YARGILANIYOR

Tutuksuz yargılanan sanık polis B.K.'nın mahkemenin ilk duruşmasında M.B.'nin kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini söylemesi üzerine genç kadın mahkemede sinir krizi geçirip hastaneye kaldırıldı.

Bakanlığın avukatı M.B.'nin tecavüze uğradığının sabit olduğunu belirterek, sanığın görevi gereği tanıkları baskı altında bıraktığını ve tutuklanması gerektiğini savundu, ancak mahkeme sanığın tutuklanması talebini reddetti ve duruşma ertelendi.

Etiketler :