Özgürlüğün 50 Tonu'nun fragmanı rekor kırdı

Özgürlüğün 50 Tonu'nun fragmanı rekor kırdı
Dünyanın en sansasyonel ve tartışmalara konu olan 'Grinin 50 Tonu' serisinin üçüncüsü Özgürlüğün 50 Tonu'nun fragmanı önceki gün yayınlandı. 20 saatte inanılmazı başaran Özgürlüğün 50 Tonu'nun fragmanını 1.7 milyon kişi izledi.

Kitaptan beyazperdeye uyarlanan yapımlar içerisinde tüm dünyada en çok konuşulan Grinin Elli Tonu serisinin son filmi 'Fifty Shades Freed'in (Özgürlüğün 50 Tonu) ilk fragmanı yayımlandı. Özgürlüğün Elli Tonu fragmanı yayınlanır yayınlanmaz milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Edebiyat öğrencisi Anastasia Steele ile zengin bir iş adamı olan Christian Grey'in ilişkisinin anlatıldığı Grinin Elli Tonu, yayınlandığı günden bu yana en çok izlenen filmler arasında yer aldı. ABD yapımı Grinin Elli Tonu 11 Şubat 2015 tarihinde 65. Uluslararası Berlin Film Festivali'nde galasını gerçekleştirdi ve 13 Şubat 2015 tarihinde Universal Pictures tarafından vizyona girdi. Karışık eleştirilere rağmen film çok sayıda gişe rekoru kırdı ve tüm dünya üzerinde 571 milyon dolar hasılat elde ederek geniş çapta gişe başarısı kazandı. Grinin Elli Tonu 2015'in en çok hasılat yapan sekizinci filmi oldu. Grinin Elli Tonu devam filmi olan Karanlığın Elli Tonu ise 10 Şubat 2017 tarihinde vizyona girdi. Şimdi ise serinin son filmi Özgürlüğün Elli Tonu fragmanı yayınlandı ve milyonlarca kişi tarafından tıklandı. Özgürlüğün Elli Tonu fragmanı izle linki haberimizde yer alıyor.

ÖZGÜRLÜĞÜN ELLİ TONU FRAGMANI İZLE

Özgürlüğün Elli Tonu fragmanında filmin kahramanları Anastasia Steele ile Christian Grey’in yer aldığı düğün görüntüleri merak konusu oldu. Fragmanda Grinin Elli Tonu'nda olduğu gibi yine cesur sahnelerin yer alacağı açıkça görülüyor. Özgürlüğün Elli Tonu vizyon tarihi 09 Şubat 2018 olarak belirtiliyor.

Etiketler :