Özgür Özel'den Süleyman Soylu'ya jet yanıt

Özgür Özel'den Süleyman Soylu'ya jet yanıt
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "4 Şubat 2012 günü Vedat Demir ile birlikte Pensilvanya’ya giderek FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’le görüştüğü" iddialarını yalanladı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den son dakika jet bir açıklama daha geldi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya “4 Şubat 2012 günü Fetullah Gülen'le görüşme yaptın mı? 4 Şubat’tan 3 gün sonra ne oldu? 17-25 Aralık olayının öncüsü 7 Şubat MİT krizi yaşandı. Hakan Fidan ve MİT'e yapılacak FETÖ operasyonu başladı” dedi.

Bakan Soylu ise bu soruya hiç cevap vermedi. Özel bunun üzerine, “Bu kubbenin altında hakikatler er ya da geç ortaya çıkar. Bakan tarih önünde mahcup olacaktır” diye sordu.

SÜLEYMAN SOYLU TWİTTER’DAN YANIT VERDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, iddialara Twitter’dan yanıt vermeyi tercih etti.

Bakan Soylu, 4 Şubat 2012 günü Vedat Demir ile birlikte Pensilvanya'ya giderek FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'le görüştüğü iddialarını yalanladı.  Belirtilen tarihte Umre'ye gittiğini öne süren Soylu, Twitter'dan paylaştığı mesajında “Kendi sus pus, ulakları devam ediyor. Bu sefer yalanı servis ettikleri ulak kayaya çarptı. Pensilvanya dediler, Umre çıktı. Bilinçaltı mı, gaf mı” ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL DE TWİTTER’DAN YANIT VERDİ

Bu açıklamanın hemen ardından Özgür Özel de Twitter hesabından son dakika bir açıklama geldi. Özel, “Fetullah'la görüştün mü? Kaç kez?  Ne zaman? Soylu'nun bir haftada 2 kez yüzüne sorduk. 49 + 22 = 71 dakika konuştu cevap veremedi.  Şimdi kontrolündeki hesaplar Aralık 4 çıkış 11 giriş kaydı paylaşıyor.  Bir de Umre vizesi Kürsüde sus. Burada trolle Yok öyle. Karşıma çık karşıma” karşılığını verdi.

Etiketler :