Ozan Arif son yolculuğuna uğurlandı

Ozan Arif son yolculuğuna uğurlandı
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ozan Arif, Samsun’da son yolculuğuna uğurlanıyor. Yoğun katılımın olduğu cenazeye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Ankara Büyükşehir adayı Mansur Yavaş da katıldı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ozan Arif, Samsun’da son yolculuğuna uğurlanıyor. Yoğun katılımın olduğu cenazeye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Ankara Büyükşehir adayı Mansur Yavaş da katıldı. Törende MHP’yi, Samsun İl Başkanı Abdullah Karabıçak’ın temsil ettiği gözlendi.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kanser tedavisi gören Ozan Arif olarak tanınan halk ozanı ve bestekar Ali Şirin, 3 gün önce saat 05.00 sıralarında hayatını kaybetti. Şirin’in cenazesi bugün Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi’ndeki evinden uğurlandı. Şirin’in evine Türk bayrağı asılırken tabutunun üzeri de Türk bayrağı ile kaplandı. Evinin önünde Kuran-ı Kerim okunup dua edildi, yakınlarından ve sevenlerinden helallik alındı. Bu sırada sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Cenazesi daha sonra cenaze aracına taşınarak törenin düzenleneceği Büyük Cami'ye götürüldü.

Ozan Arif Samsun’da son yolculuğuna uğurlanıyor Cenazenin camiye getirilmesi sırasında izdiham oluştu

Şirin için Büyük Camii’de cenaze töreni düzenlendi. Konvoy halinde getirilen cenazeyi cami önünde sevenleri karşıladı. Bu sırada izdiham da yaşandı. Cenazede sevenleri Ozan Arif’e son görevlerini yerine getirmek için toplandı.

AKŞENER TABUTUNUN BAŞINDA DUA ETTİ

Cenazeye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Ankara Büyükşehir adayı Mansur Yavaş da katıldı. Akşener, cenaze namazından önce Ozan Arif’in tabutunun başına gelerek dua etti. Ozan Arif’in cenzesinin başında dua eden Şener daha sonra oğluna başsağlığı dileğinde bulunarak kadınlara ayrılan bölüme geçti.

MHP’Yİ İL BAŞKANI TEMSİL ETTİ

Törende MHP’yi, Samsun İl Başkanı Abdullah Karabıçak’ın temsil ettiği gözlendi.

BABASININ YANINA DEFNEDİLDİ

Özellikle milliyetçi kesimin edebi dille sesi olan Ozan Arif, Samsun Büyük Camii'de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı'nda babasının yanına defnedildi.

Etiketler :