Ozan Arif-Devlet Bahçeli tartışmasında ağır ithamlar; Halk TV'ye mesnetsiz yakıştırma!

Ozan Arif-Devlet Bahçeli tartışmasında ağır ithamlar; Halk TV'ye mesnetsiz yakıştırma!
Ülkücü Ozan Arif'in isim vermeden yazdığı "Şerefsiz" şiirini Devlet Bahçeli'nin üzerine alınmasından sonra, Ozan'a yönelik linç kampanyası kapalı tehdit ağır ithamlarla devam ediyor. İthamlarda Halk TV'ye de mesnetsiz yakıştırmalarda bulunuldu!

Ülkücü Ozan Arif'in isim vermeden yazdığı "Şerefsiz" şiirini Devlet Bahçeli'nin üzerine alınmasından sonra, Ozan'a yönelik linç kampanyası ve ağır ithamlarla devam ediyor. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ‘Şerefsiz’ şiiri nedeniyle partinin lideri Devlet Bahçeli’nin dava açtığı Ozan Arif’e sert sözlerle yüklendi. Ortadoğu gazetesinin haberine göre yazılı açıklama yapan Büyükataman Ozan Arif'in Halk TV Canlı yayında Ana Haber Bülteni'nde Lale Aslan'a telefonla bağlanmasını da mesnetsiz yakıştırmalarda bulunuldu.

Büyükataman özetle şunları söyledi:

"Arif Şirin camiadan gözükmesinin kendisine sağladığı primden vazgeçmemek adına hep etrafta dolanmış ancak içeride kendisine yer bulamamıştır. Birkaç adaylık teşebbüsünden de istediğini alamayınca iyice edep sınırlarının ötesine, ozanlık donuna girerek geçmiştir. Ozan ifadesi ahlaksızlığın, kişisel kinlerin, ucube sözlerin limanı değildir. Köpeğin havlamasında dahi bir estetik bulunurken Arif Şirin’de bu estetik görülmemektedir.

Geriye bu şahsın meczup olduğundan başka bir ihtimal kalmamaktadır. Bu meczubu muhatap almak mümkün dahi değildir. Bizimkisi teşbihte hata olmasın afkuran ite hoşt demekten ibarettir.

Ve bu meczup şeref bahsinden, yüzünü kızartacak, başını öne eğecek bu polemikten çıkamayarak, bizatihi kazdığı şerefsizlik kuyusuna çırpına çırpına düşecektir.

Ozan dili sert olur diyen ahmaklar şunu bilmelidir ki; tezekten terazinin dirhemini malzeme olarak kullanan bu meczup heccav değil olsa olsa debbağ olur. Son olarak 90’lı yılların ünlü eserlerinden Ülkü Aker’in sözlerini yazdığı ‘Akşamcı Arif’ isimli eser tam olarak bu meczubu anlatmaktadır. Velhasılkelam devlet şereftir, şerefsizler ne bilir."

HALK TV'YE DE HAKARET!

“Bahsi geçen meczup ağababaları gibi, kutusuna bozuk para atanlar gibi Halk TV'ye çıkıp zırvalarına devam etmiştir. Halk TV'nin ne olduğu kimin olduğu bellidir. Bu meczubu afkurtan da ortaya çıkmıştır. Dilerse Roj TV'ye çıksın, dilerse PKK'nın desteklediği yürüyüşe katılsın. Orası bizim meselemiz değildir. Meczuba söylenecek çok söz vardır ancak söze yazık etmemek için uzatmıyoruz.  

Ve bu meczup şeref bahsinden, yüzünü kızartacak, başını öne eğecek bu polemikten çıkamayarak, bizatihi kazdığı şerefsizlik kuyusuna çırpına çırpına düşecektir."

Etiketler :