Öz oğlu ölümle tehdit ediyor! Anne IŞİD'in elinde tutsak kaldı

Öz oğlu ölümle tehdit ediyor! Anne IŞİD'in elinde tutsak kaldı
Eski punkçı kimliği nedeniyle tanınan IŞİD üyesi İngiliz Sally Jones bir süredir terör örgütü saflarında Rakka'da savaşıyor. Jones'un oğlu 12 yaşında ve örgüt tarafından beyni yıkanarak 'infazcı' olarak eğitildi

Eski punkçı kimliği nedeniyle tanınan IŞİD üyesi İngiliz Sally Jones bir süredir terör örgütü saflarında Rakka'da savaşıyor. Jones'un oğlu 12 yaşında ve örgüt tarafından beyni yıkanarak 'infazcı' olarak eğitildi. Şimdi Rakka'dan kaçmak istiyor. Ama karşısındaki en büyük engel örgüte kattığı oğlu Jo-Jo...

Eski Rock şarkıcısı Sally Jones 8 yıl önce oğullarından Jo-Jo'yu yanına alarak terör örgütü IŞİD'e katılmak için Rakka'ya yerleşti. Bugün 12 yaşında olan Jo-Jo örgüt militanları tarafından eğitilerek beyni yıkandı ve örgütün infazcılarından oldu.

JONES İNGİLTERE'YE DÖNMEK İSTİYOR

Jones şimdi oğlunu da alıp İngiltere'ye dönmek istiyor. Pentagon'un öldürülecekler listesinde yer alan eski punkçı Jones'un kaçış planını bozan ve gitmesine engel olan isim ise oğlu Jo-Jo oldu.

Jo-Jo daha önce de infaz videolarıyla gündeme gelmişti. Jo-Jo şimdi annesi giderse onu örgüt üyelerine şikayet edecek ve 50 yaşındaki Jones öldürülecek.

Etiketler :