Öyle bir gol kaçırdı ki, şöhret oldu!

Öyle bir gol kaçırdı ki, şöhret oldu!
Hollanda Amatör Liginde oynanan futbol karşılaşmasında kaçan gol uzun süre hafızalardan silinmeyecek. Golü kaçıran amatör futbolcu Dennis van Duinen şaşkınlık yaşarken, pozisyonun devamında ise rakip golü buluyor.Hollanda'da...

Hollanda Amatör Liginde oynanan futbol karşılaşmasında kaçan gol uzun süre hafızalardan silinmeyecek. Golü kaçıran amatör futbolcu Dennis van Duinen şaşkınlık yaşarken, pozisyonun devamında ise rakip golü buluyor.

Hollanda'da bu hafta sonu oynanan alt lig maçında akıl almaz bir gol kaçtı. Amatör Lig takımlarından Harkemase Boys forması giyen Dennis van Duinen, şimdiden futbol dünyasındaki videolarda kendine yer ayırtmışa benziyor.

İşte o kaçan gol:

Öyle bir gol kaçırdı ki, şöhreti tüm Avrupa'ya ulaştı!

Publié par HALK TV sur mardi 10 octobre 2017

Takımı Harkemase Boys’un 2-0 önde götürdüğü maçta, 20 yaşındaki oyuncu kalesini terk eden kaleciden de topu kurtardı, ancak zoru başardı. Duinen, yakınında ya da çevresinde kimsenin olmadığı bir pozisyonda topu üstten auta gönderdi. Ancak bundan daha vahim olan durum ise, pozisyon sonrası takımın kalesinde golü görmedi oldu. Kaçan bu gol sonrası maç 2-1'e gelirken, 90 dakika ise rakip takımın 3-2 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Etiketler :