Otopark ücreti kavgasında kan aktı: 1 ölü

Otopark ücreti kavgasında kan aktı: 1 ölü
Malatya'da otopark ücreti nedeniyle çıkan kavgada parkmetre görevlisinin kardeşi bir sürücüyü bıçakladı. Hastaneye kaldırılan ve ağır yaralanan 40 yaşındaki Engin Doğan yaşamını yitirdi.

Malatya'da otopark ücreti nedeniyle çıkan kavgada parkmetre görevlisinin kardeşi bir sürücüyü bıçakladı. Hastaneye kaldırılan ve ağır yaralanan 40 yaşındaki Engin Doğan hayatını kaybetti.

Emeksiz Caddesi'nde akşam saatlerinde parkmetre görevlisi S.K., park ücretini ödemediği iddiasıyla Engin Doğan'la tartışmaya başladı. Tartışma, büyüyerek tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü.

Hastanede kurtarılamadı

Taraflardan S.K.'nin kardeşi S.K. de kavgaya karıştı ve üzerindeki bıçakla Doğan'ı yaraladı. Olay yerinde kanlar içinde yere yığılan Engin Doğan, çağrılan sağlık ekiplerince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralı olarak yoğun bakıma kaldırılan Doğan, hastanede doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Polis ekipleri, Engin Doğan'ı bıçakladığı iddiasıyla parkmetre görevlisinin kardeşi S.K.'yi gözaltına alarak emniyete götürdü. Doğan'ın cansız bedeni ise Adli Tıp Kurumu'nun morguna konuldu.

Kaynak: İHA

Etiketler :