Orhan Gencebay Deniz Baykal'ı ziyaret etti

Orhan Gencebay Deniz Baykal'ı ziyaret etti
Orhan Gencebay, Cumhuriyet Halk Partisi önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı kaldığı Ankara Üniversitesi İbn-i Sina hastanesinde ziyaret etti. Gencebay'ı CHP'li milletvekilleri karşıladı.Yaklaşık yarım...

Orhan Gencebay, Cumhuriyet Halk Partisi önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı kaldığı Ankara Üniversitesi İbn-i Sina hastanesinde ziyaret etti. Gencebay'ı CHP'li milletvekilleri karşıladı.

Yaklaşık yarım saatlik ziyaretin ardından Orhan Gencebay hastaneden ayrıldı. Çıkışta kısa bir açıklama yapan Gencebay, "Bir takım sorunlardan dolayı Deniz Bey'in ziyaret edemedik. Planladık ve şimdi geldik. İyi haberlerini bizzat hanımefendiden ve dostlardan aldık. Zaten takip ediyorduk tedavisini. Herşey çok daha iyi olacak şifa bulacak başkanımız. Biran evvel dua ediyoruz ve bekliyoruz. Şifa bulacak.

Önemli bir dostluğumuz var 17-18 sene önce baypas oldum ben. O dönemde beni ziyarete gelmişlerdi. Kendilerine müteşekkirim. Kendilerini çok seviyorum, seviyoruz ve biran önce iyileşmesi için dua ediyorum." dedi.

Etiketler :