"Önümüzdeki günlerde AKP'den başka istifalar göreceksiniz"

"Önümüzdeki günlerde AKP'den başka istifalar göreceksiniz"
CHP İstanbul Milletvekili Tekin, Gebze'de konuştu.

CHP Gebze İlçe Kongresi'ne katılan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, çarpıcı açıklamalara imza attı.

Önce Gebze ile ilgili açıklamalar yapan Tekin, yapılan imarları eleştirdi. Tekin, "Belediyelerle ilgili olarak görüyorum ki betonlaşmadan dolayı Gebze’de çocuklarımızın basacağı toprak kalmamış." diye konuştu.

İSTİFA ETTİRİLEN BELEDİYE BAŞKANLARI

Tekin'in konuşmasından satır başları şöyle:

"FETÖ darbesi oldu, 11 tane FETÖCÜ belediye başkanı çıktı. Bunları görevden alarak bazılarını tutukladılar. Kendi belediye başkanları ise istifa etmeye başladı. Ama hangi gerekçe ile istifa ettiklerini açıklamıyorlar. Biliyorsunuz 2 gün önce imar kirliliği gerekçesiyle Ataşehir belediye başkanını görevden aldılar. İstanbul’un yüzde 60’ının kaçak olduğu yerde hiçbir belediye başkanı görevde kalamaz.

"Önümüzdeki günlerde daha çok sayıda AKP'li Belediye Başkanları'nın istifalarını göreceksiniz"

“DIŞ POLİTİKA MİLLİ MESELEDİR”

“Ülke olarak zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Sayın Erdoğan bir gece ansızın gelebileceğini söyledi. Ama nereye gideceğini bilmiyoruz. Dış politika milli bir meseledir, paylaşması gerekir ancak kimseyle bir şey paylaşmıyor. Reza’nın rezalet meselesi var son günlerde. 17/25 Aralık’ın bir cehennem olduğunu kabul ettik, bunu yargıya taşıyın dedik. Şimdi elin oğlu bunu eline aldı bize vuruyor. Reza’yı milli kahramanlıktan milli hain ilan ettiler. Ana muhalefet olarak ızdırap duyuyoruz. Size bunu kim getirdiyse ABD’ye götürenler de aynı kişilerdir. Ciddi rezaletle karşılaşabiliriz, bu davanın beka sorunudur. Neymiş milli ve yerliymiş. Ya sizin kullandığınız koltuklar bile yerli değil. Man adası belgelerinin sahte olduğunu söylediler. Ne sattınız da bu paralar geldi? Ortada suç ortaklığı var ama kimseden ses yok. Biz bunun takipçisiyiz."