Olaylı derbide gelişme: Beşiktaş'ta 4 isim ifadeye çağırıldı

Olaylı derbide gelişme: Beşiktaş'ta 4 isim ifadeye çağırıldı
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili soruşturma kapsamında, Şenol Güneş, Tolga Zengin, Caner Erkin ve Quaresma mağdur sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

Olaylı derbide gelişme: Beşiktaş'ta 4 isim ifadeye çağırıldı

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan ve maçın hakemi Mete Kalkavan tarafından yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında flaş bir gelişme yaşandı… Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile futbolcular Tolga Zengin, Caner Erkin ve Ricardo Quaresma mağdur sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş müsabakasında Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan maçın 57. dakikasında çıkan ve tatil edilmesine neden olan olaylarla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma sürüyor.

Siyah beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş’in de başından yaralandığı saha olaylarıyla ilgili savcılığın yürüttüğü soruşturma kapsamında Şenol Güneş, Tolga Zengin, Caner Erkin ile Ricardo Quaresma’yı mağdur sıfatıyla ifade vermek için emniyete çağırıldığı öğrenildi.

Etiketler :