Okul bahçesinde servis firmaları dehşet saçtı! Silahlı kavga çıktı

Okul bahçesinde servis firmaları dehşet saçtı! Silahlı kavga çıktı
İstanbul Ümraniye’de bulunan Fatih İlkokulu bahçesinde öğrenci servisi firmalarının sahipleri arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

İstanbul Ümraniye’de bulunan Fatih İlkokulu bahçesinde öğrenci servisi firmalarının sahipleri arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Polisin yaptığı araştırmalarda iki farklı servis firmasının sahipleri Cüneyt Elik ve Ramazan Sarı arasında 1 yıl önce husumet yaşandığı ortaya çıktı. Olaya karışan Feyyaz E.’in ise cinsel istismardan kaydı olduğu ortaya çıktı..

Ümraniye'de bulunan Fatih İlkokulu bahçesinde öğrenci servisi firmalarının sahipleri arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılardan biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay,  saat 11.30 sıralarında meydana geldi.  öğrenci servisi firması sahipleri okul bahçesinde öğrenci kaydı aldığı sırasında tartışma yaşadı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Olayda iki firmadan toplam 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslar ile çevre hastanelere götürülerek tedavi altına alındılar.

YARALILARDAN BİRİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ümraniye'deki Fatih İlkokulunda öğrenci servisi firması sahipleri arasında çıkan silahlı, bıçaklı kavgada yaralanıp hastaneye kaldırılan 3 kişiden 1'i hayatını kaybetti. Ağır yaralı 2 kişinin tedavisi sürüyor.

YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ

Silahlı kavgada vücutlarına çok sayıda mermi isabet eden Ramazan Sarı ve Cüneyt Elik (27) hastaneye götürüldü. Ağır yaralılardan Cüneyt Elik hastanede hayatını kaybetti. Elik'in ölüm haberini alan yakınları hastanede fenalık geçirdi, gözyaşlarına boğuldu. Ramazan Sarı'nın tedavisi ise sürüyor. Kavgada 3 bıçak darbesiyle ağır yaralanan üçüncü kişi, Kerem Beyazıt'ın tedavisi ise bir başka hastanede sürüyor. Polisin hastanede geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü.

[caption id="attachment_222117" align="alignnone" width="350"] Servisi firması sahipleri arasında çıkan silahlı, bıçaklı kavgada hastanede hayatını kaybeden Cüneyt Elik.[/caption]

BÜYÜK KORKU YAŞANDI

Kayıt için okula gelen veliler ve öğrenciler büyük korku yaşadı. Okul yöneticileri bahçeye döküldü. Bir öğrenci sınavdayken silah seslerini duyduğunu söyledi. Bir başka kişi ise okulda silahlı kavga olduğunu evdeyken silah seslerini duyduğunu dile getirdi.

Olay Yeri İnceleme Ekipleri okul bahçesinde çalışma yaptı. Polis okulun sokağını trafiğe kapatırken, çevrede güvenlik önlemi aldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürerken, okul kaydı için gelen veliler geri çevrildi.

CİNSEL İSTİSMAR

Polisin çatışma ile ilgili çalışmasında ilginç bir bilgi daha ortaya çıktı. Çocukların emanet edildiği şüphelilerden çoğunun suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Öldürülen Cüneyt Elik’in 2 yaralama, Ramazan Sarı’nın tehdit, Kerem Beyazıt’ın uyuşturucu, Necmettin Altın’ın tehdit, hakaret, yaralama kaydı olduğu anlaşıldı. Olaya karışan Feyyaz E.’in ise cinsel istismardan kaydı olduğu ortaya çıktı.

BİR YIL ÖNCE HUSUMET

Polisin yaptığı araştırmalarda iki farklı servis firmasının sahipleri Cüneyt Elik ve Ramazan Sarı arasında 1 yıl önce husumet yaşandığı ortaya çıktı. 26 Temmuz 2016’daki o olayda, Necmettin ve Ramazan Sarı’nın önlerinin kesildiği araçlarına zarar verildiği öğrenildi. İki kardeşin o olaydan ötürü “Cüneyt Elik yaptı” diyerek şikayetçi olduğu öğrenildi. İki grup arasında o olay sebebiyle husumet yaşandığı belirtildi.

Etiketler :