Oktay Kaynarca'dan Şahan Gökbakar'a yanıt

Oktay Kaynarca'dan Şahan Gökbakar'a yanıt
Geride bıraktığımız günlerde rol aldığı dizideki arkadaşlarıyla birlikte yemeğe çıkan Oktay Kaynarca, burada çektirdiği fotoğrafla dikkat çekmişti.

Alkol aldıkları yemekte ilk olarak masadaki içkilerle birlikte çekilmiş bir kareyi paylaşan Kaynarca, sonrasında da bardakları saklayarak çektirdiği bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı… İşte ne olduysa o andan itibaren oldu. Kaynarca’nın ve arkadaşlarının ne yapmak istediklerine bir anlam veremeyen takipçileri yaptıkları paylaşımlarla onları adeta yerin dibine soktular. Bardak saklama hareketini anlamsız bulan isimlerden biri de oyuncu Şahan Gökbakar oldu. Gökbakar, meslektaşı Oktay Kaynarca’yı paylaştığı fotoğraf üzerinden eleştirerek ‘Sizi diziden atmazlar’ şeklinde bir uyarıda da bulundu.

OKTAY KAYNARCA’DAN YANIT GELDİ

Sosyal medyada kısa sürede fenomen olan fotoğraf hakkında bir yorumda bulunmayan Oktay Kaynarca, Şahan Gökbakar’ın eleştirisi sonrasında sessizliğini bozdu ve Gökbakar’a, “Sevgili Şahan Gökbakar’a bizi bu kadar dikkatli ve iyi izlediği için teşekkür ederiz… Keşke diğer fotoğraflara da baksaydı” yanıtını verdi.

Etiketler :